ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Δεν έχουν περάσει παρά δύο ημέρες, απ’ όταν ο κατάπτυστος αμερικανο-γερμανοπροδότης Τσίπρας «κατήγγειλε» στη βουλή ως «αντισυγκεντρώσεις ακροδεξιών» τα ξεσπάσματα της λαϊκής οργής κατά των προδοτών, και ο ΣΥΡΙΖΑ οργανώνει και διαφημίζει στην επίσημη ιστοσελίδα του και στην κομματική του σταλινοφυλλάδα «Αυγή» παρακρατική αντισυγκέντρωση κατά νόμιμης συγκέντρωσης της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας!

Έτσι, με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Τεράστια πρόκληση να εμφανίζονται οι νοσταλγοί του Χίτλερ και της Χούντας», τα δημοσιογραφικά όργανα των ξεδιάντροπων προδοτών της Μακεδονίας μας και δούλων του Τραμπ, της Μέρκελ και λοιπών τοκογλυφικών δυνάμεων, αναγγέλλουν αντισυγκέντρωση παρακρατικών χαφιέδων (τους οποίους βαφτίζουν… «κατοίκους της περιοχής» σήμερα στον Ωρωπό:

«Την αντίθεσή τους στην παρουσία της Χρυσής Αυγής στον Ωρωπό, θέλουν να εκφράσουν κάτοικοι της περιοχής και αντιφασιστικές κινήσεις, που καλούν σε συγκέντρωση σήμερα, Σάββατο 7 Ιούλη 2018, στην είσοδο των Φέρρυ-Μποτ στις 18:30.

Σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Αγώνα Ωρωπού, αναφέρει ότι: «Στα προσφυγικά Νέα Παλάτια, στην πόλη που έκτισαν πριν από 100 χρόνια οι ξεριζωμένοι Μικρασιάτες, οι Φασίστες και οι Νεοναζί είναι ανεπιθύμητοι!

Στον τόπο που την περίοδο της δικτατορίας μαρτύρησαν στις πολιτικές Φυλακές Ωρωπού εκατοντάδες αγωνιστές της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας δεν χωρούν χουντικοί και ρατσιστές!

Όλος ο λαός του Ωρωπού λέει ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ!

Καλούμε κάθε Δημοκράτη, κάθε Aντιφασίστα Aγωνιστή στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσουμε το Σάββατο 7 Ιούλη 2018 στην είσοδο των Φέρρυ-Μποτ στις 18:30».

Επίσης με κεντρικό σύνθημα «ανεπιθύμητος ο Μιχαλολιάκος», η κίνηση ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή, καλεί στη συγκέντρωση και αναφέρει μεταξύ άλλων: «Λίγες μέρες μετά τις απειλές Μπαρμπαρούση στη Βουλή για πραξικόπημα, οι υπόδικοι νεοναζί αντί να σαπίζουν στη φυλακή για τα εγκλήματά τους, οργανώνουν συγκέντρωση μίσους στον Ωρωπό στην πλατεία Ηρώων με ομιλητή τον φύρερ Μιχαλολιάκο και τον Κασιδιάρη. Είναι τεράστια πρόκληση να εμφανίζονται οι νοσταλγοί του Χίτλερ και της Χούντας σε μία περιοχή που εκατοντάδες αγωνιστές βασανίστηκαν κατά την περίοδο της δικτατορίας στις φυλακές Ωρωπού».

Όλοι, λοιπόν, σήμερα στον Ωρωπό, να απαντήσουμε δυναμικά στους κατάπτυστους προδότες και τα σιχαμένα παρακρατικά τσιράκια τους!

(ΥΓ): Και για να μην ξεχνιόμαστε: δεν τους αφήνουμε σε χλωρό κλαρί! Όπου ανά την Ελλάδα τολμά και εμφανίζεται προδότης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, συμμετέχουμε μαζικά στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας εναντίον του, με μια ελληνική σημαία στο χέρι!