ΤΣΑΒΟΥΣ ΠΑΣΑΣ: ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΤΖΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ 8… ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 8 ΜΕ ΜΙΑ… ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ

Επανέλαβε σήμερα ο Τσαβούς Πασάς, μιλώντας στους συντάκτες του πρακτορείου «Anadolu», ότι οι Τσίπρας και Κοτζιάς είχαν υποσχεθεί στον Ερντογάν Πασά, ότι θα του στείλουν «πακέτο» τους 8 Τούρκους αξιωματικούς που είχαν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα.

Κάτι που προφανώς ευσταθεί, αν θυμηθούμε τα δημοσιεύματα των πρώτων ημερών του ερχομού των 8 Τούρκων, των διαδικτυακών παπαγάλων της τσιπροκαμμεναρίας…

Ιδού οι δηλώσεις Τσαβούσογλου:

«Η Ελλάδα αρχικά είχε προσπαθήσει πολύ για να μας τους επιστρέψει αλλά υπήρξαν πιέσεις από τη Δύση. Η Δικαιοσύνη το μπλόκαρε. Ήταν υπό μεγάλη πίεση. Τσίπρας και Κοτζιάς ήθελαν να τους δώσουν στην Τουρκία. Μάλιστα, ο κ. Κοτζιάς μου είπε πως πραξικοπηματίες δεν γίνονται δεκτοί στην Ελλάδα. Και ο Αλέξης Τσίπρας, το είχε υποσχεθεί στον Ερντογάν».

Εν τω μεταξύ, με επίσημη επιστολή τους προς τον πρόεδρο του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι, οι Τούρκοι συνδέουν την υπόθεση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών με τους δύο απαχθέντες Έλληνες αξιωματικούς, ζητώντας από την Ελλάδα να παραδώσει πρώτα τους 8, όχι για να απελευθερωθούν τα δύο Ελληνόπουλα, αλλά για «να έχουν μια δίκαιη δίκη»!!!

Αποστολέας της επιστολής είναι ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ, Αχμέτ Μπεράτ Τζονκάρ, με ημερομηνία 31 Μαΐου. 

Βέβαια, οι Τούρκοι βρίσκουν Τσιπροκαμμένους και τα κάνουν αυτά!