ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ «ΣΑΝΟΠΩΛΕΙΟ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Απάντηση στο θρασύτατο δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, σε σχέση με το σανό και τις ντομάτες στην πόρτα των γραφείων των προδοτών, έδωσαν οι πατριώτες της Λάρισας, που συνιστούν τον “Ανένδοτο Μακεδονικό Αγώνα Λαρισαίων” – εξαγγέλλοντας συνάμα και μια ακόμα μοτοπορεία για σήμερα, την 5η κατά σειράν!

Ιδού η απάντηση στο προδοταριό:

«Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται λέει ο σοφός λαός μας, γι’ αυτό εκεί στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ονειρεύονται ύφεση στις κινητοποιήσεις των πολιτών που αντιτίθενται στην προδοσία των Πρεσπών.

Ευχαριστούμε για τη διαφήμιση τον Σύριζα Λάρισας.

Μόνο ως διαφήμιση θα μπορούσαμε να εκλάβουμε το συκοφαντικό λιβελογράφημα τους με τις γνώστες λιωμένες καραμέλες “ακροδεξιοί”, “νεοναζί” κλπ. Είναι σημαντικό να υπενθυμίσουμε ποιοι είναι οι συκοφάντες αυτοί και ποιοι μιλούν για βία…

Μας συκοφαντούν αυτοί οι “δημοκράτες”  που σαν σήμερα  5 Ιουλίου το 2015 ισοπέδωσαν και εξευτέλισαν ακόμη και το θεσμό του δημοψηφίσματος, αυτού που αποτελεί την πεμπτουσία της Δημοκρατίας και έκτοτε το τρέμουν και το αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι.

Αποτελεί τιμή και διαφήμιση συνάμα, να σε συκοφαντούν αυτοί που έδιναν υποσχέσεις στα μπλόκα σκαρφαλωμένοι στα τρακτέρ με τους αγρότες, και με τους «δεν πληρώνω» στα διόδια, αυτοί που διαβεβαίωναν τις γιαγιάδες και τους υπόσχονταν ότι δεν θα πληρώσουν χαράτσια, αυτοί που φώναζαν “κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη” και “ο ΕΝΦΙΑ δε διορθώνεται, καταργείται”…

Ναι αυτοί που δήλωναν, “Πλειστηριασμούς αυτοί; Σεισάχθεια εμείς”! και “Θα έρθουν να μας πάρουν τα λιμάνια και τα αεροδρόμια;; Μολών Λαβέ”!

Ξέρετε, αυτοί που με ένα νόμο και ένα άρθρο θα καταργούσαν τα Μνημόνια…

Λοιπόν τα όσα ολίγα προαναφέραμε είναι ένα μικρό δείγμα απ’ το σανό που τάισαν τον Ελληνικό λαό, οπότε με μια συμβολική κίνηση τους επιστρέψαμε λίγο απ’ αυτό.

Όσο για τις ντομάτες, ήταν όντως λάθος να ριχτούν εκεί, την επόμενη φορά θα τις μοιράσουμε σε συμπολίτες μας που δυστυχούν, πένονται και στερούνται ακόμα και αυτών των αναγκαίων για την επιβίωση, από τα μνημόνια όλων σας και μη ξεχνάμε ότι η χειρότερη βία είναι η φτώχεια και η ελπίδα που πουλήσατε στους Έλληνες εκτός από την ωμή και πρωτόγνωρη σωματική βία που ασκούν τα ΜΑΤ της αριστεράς και της προόδου (σε γυναικόπαιδα, γερόντους και οικογενειάρχες) και που κάποτε βρίζατε και θα καταργούσατε ενώ τώρα κρύβεστε πίσω από τις κλούβες τους, τα χημικά, και τον βαρύ εξοπλισμό τους.

Σας γνωστοποιούμε δε ότι επειδή η ιστορία ότι γράφει δεν ξεγράφει, η κατάπτυστη ψευδοσυμφωνια των Πρεσπών αποτελεί το οριστικό κλείσιμο του σανοπωλείου- μορφώματος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ το οποίο σύντομα θα βρίσκεται στα πραγματικά του ποσοστά του 2,5 με 3% και στις μαύρες σελίδες  αυτής.

Κλείνοντας δηλώνουμε ακομμάτιστοι αλλά όχι αχρωμάτιστοι, αφού για εμάς η γαλανόλευκη σημαία κάτω από την οποία συναντηθήκαμε άγνωστοι μέχρι χθες μεταξύ μας Λαρισαίοι πολίτες, αποτελεί το ιερότερο σύμβολο στο οποίο αποδίδουμε ιδιαίτερη και ανυπέρβλητη τιμή και ευλάβεια, καθώς σε αυτή συμπυκνώνεται το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Έθνους μας, η ιστορία, οι θυσίες και οι ποταμοί αίματος που χύθηκαν για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας. Στο βιβλίο με τίτλο «Ιστορία του Ελληνικού Στρατού 1821-1997», εκδόσεις ΓΕΣ/ΔΙΣ, αναφέρεται: «Με την επιλογή του κυανού, του χρώματος του ουρανού, υποδηλώνεται η θεότητα του Αγώνα, αφού ο Θεός ενέπνευσε στο έθνος τη μεγαλουργή ιδέα, παρότι αδύνατο και άοπλο, να αναλάβει και να φέρει σε αίσιο πέρας τον άνισο εκείνο αγώνα. Με το λευκό υποδηλώνεται ο καθαρός, άμωμος και αγνός σκοπός των Ελλήνων που μοναδική τους επιδίωξη ήταν η απελευθέρωση και η ανεξαρτησία του έθνους και η απαλλαγή του από την πολύχρονη σκληρή τυραννία.

Υ.Γ.1  Κάθε φορά που ολοκληρώνουμε μια δράση μας, αισθανόμαστε ότι μόλις αρχίσαμε…  Γι’ αυτό καλό θα είναι να εμπεδώσετε ότι ο αγώνας αυτός, ο δίκαιος, ο εθνικός, ο ιερός, είναι ανένδοτος».