ΤΕΛΟΣ ΑΝΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟ – Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ!

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

Το Μακεδονικό Ζήτημα και η προδοτική συμφωνία που υπέγραψε η συγκυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ με τους σλάβους των Σκοπίων στις Πρέσπες, δημιουργεί νέα δεδομένα στην πολιτική σκηνή της χώρας. Νέα δεδομένα τα οποία γίνονται ευκόλως ορατά στη Μακεδονία κυρίως και τα οποία καταμαρτυρούν τόσο πολιτικοί παράγοντες όσο και πολιτικοί αναλυτές σε δηλώσεις καθώς και στην αρθρογραφία τους. Κοινή συνισταμένη όλων αυτών, η βεβαιότητα πως ο Ελληνικός Εθνικισμός ανακάμπτει και αντεπιτίθεται!

Η εξέλιξη τούτη, υπήρξε αναμφισβήτητα μη αναμενόμενη από το Καθεστώς που εξουσιάζει την Πατρίδα μας. Ποιος αλήθεια προσδοκούσε ότι ένας Λαός που έδειχνε να προσμένει μοιρολατρικά τον ολοκληρωτικό αφανισμό του, ξεσηκώθηκε ενάντια στην κυβέρνησή του πραγματοποιώντας σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα τα μεγαλύτερα συλλαλητήρια που είδε η χώρα την τελευταία τουλάχιστον δεκαετία; Κι όμως! Το οξύ πνεύμα του Ίωνος Δραγούμη δικαιώνεται σήμερα, έναν αιώνα μετά, πανηγυρικά: «Να ξέρετε πως αν τρέξουμε να σώσουμε την Μακεδονία, η Μακεδονία θα μας σώσει. Θα μας σώσει από την βρώμα όπου κυλιόμαστε, θα μας σώσει από την μετριότητα και από την ψοφιοσύνη, θα μας λυτρώσει από τον αισχρό τον ύπνο, θα μας ελευθερώσει. Αν τρέξουμε να σώσουμε την Μακεδονία, εμείς θα σωθούμε»! Πράγματι, καθίσταται πλέον πιο ξεκάθαρο από ποτέ πως ο Ελληνισμός μας θα σωθεί εάν τρέξουμε να σώσουμε την Μακεδονία, διότι απλούστατα προασπίζοντας την ελληνικότητα της Μακεδονίας θα επιτύχουμε ένα πανίσχυρο πλήγμα στον εθνομηδενισμό που κυριαρχεί από το 1974 κι εντεύθεν, πλήγμα συντριπτικό το οποίο ενδεχομένως να σημάνει και την απαρχή τεκτονικών αλλαγών σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο.

Τις αλλαγές αυτές τις διαπιστώνουν ήδη οι συνασπισμένες δυνάμεις του αντεθνικού Καθεστώτος. Προσπαθεί δε απεγνωσμένα να τις αποτρέψει αφενός χρησιμοποιώντας τα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης τα οποία απαξιώνουν ή αποκρύπτουν τις αντιδράσεις του Ελληνικού Λαού και αφετέρου εξαπολύοντας τους διωκτικούς μηχανισμούς προκειμένου οι αντιδρώντες να τρομοκρατηθούν. «Φασίστες, νεοναζιστές, ακροδεξιοί όσοι αντιδρούν στην συμφωνία των Πρεσπών» κραυγάζουν τα στελέχη της συγκυβέρνησης των προδοτών, επιχειρώντας να υποβαθμίσουν το μέγεθος της Εθνικής Οργής το οποίο τους καταδιώκει πια όπου βρεθούν κι όπου σταθούν. Αλλά εφόσον πρόκειται για μια ισχνή μειοψηφία ακροδεξιών, για ποιο λόγο δεν προχωρά η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου σε δημοψήφισμα για το Μακεδονικό, ώστε και εκείνοι να διαθέτουν τη λαϊκή νομιμοποίηση για το χειρισμό του μείζονος αυτού θέματος αλλά και για να εκθέσουν εκείνους της «ισχνής μειοψηφίας ακροδεξιών»; Οι «δημοκράτες» οι οποίοι αναγνωρίζουν στους σκοπιανούς το δικαίωμα δημοψηφίσματος για να αποφασίσουν επί του ζητήματος, αρνούνται το ίδιο αυτό δικαίωμα στον Ελληνικό Λαό, αρνούμενοι πεισματικά να ακούσουν τη φωνή της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων.

Ισχνή μειοψηφία συνεπώς, δεν είναι όσοι αρνούνται την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας και κατ’ επέκταση της Ιστορίας και του Πολιτισμού μας στο υπό διάλυση μόρφωμα των Σκοπίων, αλλά η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου η οποία βρίσκεται αντιδιαμετρικά αντίθετη προς τη θέληση ενός ολόκληρου Έθνους.

Αν κάποιος βεβαίως τρέμει το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών δεν είναι τόσο ο αντεθνικός θίασος Σύριζα-ΑΝΕΛ που έχουν αποδεχθεί την μοίρα και την επερχόμενη συντριβή τους, αλλά η ΝΔ του Κούλη Μητσοτάκη. Ο λόγος είναι απλός: όπως όλα δείχνουν η ΝΔ θα κερδίσει με άνεση τις επόμενες εκλογές όμως σε αυτή την περίπτωση θα κληθεί να αναλάβει το πολιτικό κόστος της προαποφασισμένης μείωσης των συντάξεων το 2019 αλλά κυρίως το συντριπτικό για την ίδια κόστος να επικυρώσει την αντεθνική συμφωνία των Πρεσπών. Μια επικύρωση την οποία η ΝΔ δεν έχει το σθένος να αρνηθεί στους ξένους και η οποία θα σημάνει αναμφίβολα την αρχή του τέλους της.

Προκειμένου να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη, οι έχοντες αναλάβει εργολαβικά τη διαμόρφωσή της, ρίχνουν ξανά στο προσκήνιο την απάτη των δημοσκοπήσεων. Σ’ αυτές παρουσιάζεται το παράδοξο φαινόμενο να παραμένουν σταθερά ή και να μειώνονται τα ποσοστά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, την ίδια ώρα κατά την οποία οι δημοσιογράφοι των μέσων που τις δημοσιεύουν προειδοποιούν και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την ραγδαία άνοδο των ποσοστών της ακροδεξιάς! Στο ίδιο μέσο ενημέρωσης λοιπόν, ο πίνακας μιας εταιρείας δημοσκοπήσεων που αναπαριστά τάχα την εκλογική επιρροή σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την αρθρογραφία η οποία χτυπά κόκκινο συναγερμό εξαιτίας της έκρηξης των εθνικιστικών τάσεων! Προπαγανδιστές και δημοσκόποι «από τα Lidl» δηλαδή…

Σε αυτό το πλαίσιο-φιάσκο, η κοινή γνώμη ενημερώνεται από τους δημοσκόπους πως το κλεφτοΠΑΣΟΚ υπό την επωνυμία «Κίνημα Αλλαγής» βρίσκεται -έχει «καπαρώσει γράφουν οι πιο μιλημένοι- την τρίτη θέση, ενώ την ίδια ακριβώς στιγμή το Κίνημα Αλλαγής διαλύεται και πολιτικοί αναλυτές αρθρογραφούν με καταφανή λύπη η αλήθεια είναι, την αποτυχία του εγχειρήματος υπό την κυρία Φώφη Γεννηματά. Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι η πλέον ενδεικτική για να κατανοήσει και ο πιο επιφυλακτικός τον βρώμικο ρόλο που διαδραματίζουν τα «αντικειμενικά και έγκυρα» μέσα ενημέρωσης, τα οποία στο μεταξύ «δημοκρατικότατα» φιμώνουν τη Χρυσή Αυγή από το 2012 και μέχρι σήμερα.

Οι «θεματοφύλακες της δημοκρατικής πολυφωνίας», αποτελούν στην ουσία τους πραίτορες του αντεθνικού Καθεστώτος κι αυτό θα πρέπει να το έχει υπόψη του ο Ελληνικός Λαός στους δύσκολους αυτούς καιρούς που διανύει η αγαπημένη μας Πατρίδα. Είδατε σε κάποιο από τα «δημοκρατικά» μας κανάλια την θέση της Χρυσής Αυγής στο Μακεδονικό; Την επιστολή που απέστειλε ο Αρχηγός της προς τους διεθνείς οργανισμούς δηλώνοντας πως η επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών θα σκιστεί από μια κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής; Όχι βέβαια και δεν τα είδατε διότι όσα η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει εκφράζουν σήμερα ένα συντριπτικά πλειοψηφικό ρεύμα της ελληνικής κοινωνίας το οποίο και βαίνει διαρκώς αυξανόμενο.

Ούτε τα κανάλια, ούτε οι φυλλάδες της διαπλοκής μπορούν να σταματήσουν μια Ιδέα της οποίας ο καιρός έχει έρθει. Δεν είναι μήτε η κρίση, μήτε η φτώχεια οι παράγοντες εκείνοι που οδηγούν τον Ελληνικό Λαό σε εξέγερση ενάντια στο Καθεστώς που εξουσιάζει τυραννικά. Είναι αντίθετα, η αγάπη προς την Πατρίδα και ο σεβασμός προς το αίμα των προγόνων το οποίο χύθηκε στην προάσπιση της εθνικής μας ταυτότητας και της εθνικής μας ελευθερίας, τα οποία βάναυσα καταπατώνται από μια αντεθνική Χούντα που μισεί τον Ελληνισμό. Η υπεράσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας εξάλλου, έχει για εμάς τους Χρυσαυγίτες χαρακτήρα διττό:

Πράττουμε το εθνικό μας καθήκον έναντι της σλαβικής επιβουλής και

Πράττουμε το πολιτικό μας καθήκον απαλλάσσοντας την Πατρίδα από την ανθελληνική σαπίλα των Σύριζα-ΑΝΕΛ!