ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΒΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΝΑ ΛΥΓΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΧΑΦΙΕΔΟΤΣΟΥΡΜΟ!

Σε μεγάλο μπελά για την συγκυβέρνηση των αμερικανο-γερμανοπροδοτών Τσίπρα και Καμμένο, έχουν εξελιχθεί τα εθνικά συλλαλητήρια! Διότι, εκτός των άλλων, η αριστερά χάνει πλέον και το πεζοδρόμιο – στο οποίο κυριαρχούσε μέχρι πρότινος, με μισθωμένους παρακρατικούς συμμορίτες!

Την προηγούμενη Κυριακή στην Αθήνα, χρησιμοποιήθηκαν τα «τρισκατάρατα» (σε άλλες εποχές…) ΜΑΤ, για να καταστείλουν τους Έλληνες πατριώτες, με την επίδειξη κτηνώδους βίας, α λα Τσαουσέσκου. Αλλά, οι Έλληνες πατριώτες δε λυγάνε και θα είναι και τούτη την Κυριακή παρόντες στις επάλξεις του αγώνα!

Έτσι, οι κομμουνιστοσυμμορίτες που κυβερνούν τη χώρα (με τις ευλογίες των διεθνών τοκογλύφων), αποφάσισαν ως ύστατη λύση, να ρίξουν στη μάχη το παρακρατικό τους χαφιεδότσουρμο.

Το οποίο, εξήγγειλε «διεθνιστική συγκέντρωση» την Κυριακή 8 Ιουλίου στη βουλή, για «να μην αφήσουμε καμιά φασιστική γκρούπα να πατήσει για τρίτη συνεχόμενη Κυριακή την πλατεία Συντάγματος και να στήσει σκηνικό ακροδεξιάς αγανάκτησης».

Βέβαια, δεν το κάνουν ως ρουφιάνοι του τσιπροκαμμενικού ψευδοκράτους, σε συνεννόηση με την ΚΥΠ και την Ασφάλεια, αλλά για την… «προοπτική της ταξικής συναδέλφωσης των Ελλήνων, Μακεδόνων, Τούρκων, Βούλγαρων και Αλβανών εργατών»

Οι χαφιέδες και τ’ αφεντικά τους, θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει από τον ελληνικό λαό!