ΖΑΕΦ ΠΡΟΣ ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΦΑΝΤΑΡΙΑ: ΕΙΣΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

Μπορεί ο μπούλης Πανούλης να υποβαθμίζει την σκοπιανή παρουσία στην επερχόμενη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, παρουσιάζοντάς την περίπου ως… τουριστική, αλλά οι Σκοπιανοί ξέρουν πολύ καλά την αλήθεια: πως με το στυλό που του παραχώρησε ο Καμμένος, ο Τσίπρας υπέγραψε την είσοδο της «Βόρειας Μακεδονίας» στο ΝΑΤΟ!

Έτσι, ο πανευτυχής Ζάεφ, σε λόγο του κατά την επίσημη τελετή – ορκωμοσία στο Υπουργείο Άμυνας, όπου 125 Σκοπιανοί έγιναν δεκτοί ως επαγγελματίες στρατιώτες στο Στρατό της χώρας, είπε τα εξής:
«Το να είσαι στρατιώτης σε μια χώρα που είναι μέλος του ΝΑΤΟ σημαίνει ότι θα εργάζεστε σε βελτιωμένες συνθήκες, σύμφωνα με τα δεδομένα των συμμάχων του ΝΑΤΟ. Σαν στρατιώτες, θα πρέπει να είστε υπερήφανοι που θα είστε η πρώτη γενιά που θα υπηρετεί την χώρα ως μέλος του ΝΑΤΟ. Γίνεστε μέλος ενός στρατού που είναι παράδειγμα για την περιοχή, ενός στρατού που, για χρόνια επιχειρούσε χέρι-χέρι με στρατεύματα του ΝΑΤΟ σε ειρηνευτικές αποστολές, για τις οποίες αξιολογήθηκε με υψηλό βαθμό. Το υπουργείο Άμυνας και η κυβέρνηση της Μακεδονίας εργάζονται στενά για την ανοικοδόμηση της αξιοπρέπειας του επαγγέλματός σας μετά από μεγάλα αδιέξοδα και μεταρρυθμίσεις… Η προσέγγισή μας στην επίλυσή τους αυτές τις ημέρες μας έδωσαν ευχάριστα νέα και θετικές αποφάσεις. Μία από αυτές είναι η πολυαναμενόμενη πρόσκληση να γίνουμε το 30ό μέλος της Συμμαχίας».

Στην ίδια τελετή μίλησε και η υπουργός Άμυνας των Σκοπίων, Ραντμίλα Σεκέρινσκα (η οποία θα είναι δίπλα-δίπλα με τον Πανούλη στην επερχόμενη Σύνοδο του ΝΑΤΟ). Είπε τα εξής… όμορφα:
«Είστε μέρος της πρώτης ομάδας ενός συνόλου 375 νέων επαγγελματιών στρατιωτών που θα ενταχθούν στον Μακεδονικό Στρατό αυτή την χρονιά. Ξεκινάτε την καριέρα σας σε κρίσιμη περίοδο μεγάλων προκλήσεων, εκσυγχρονισμού και επαγγελματισμού του στρατού. Σε μια περίοδο στην οποία η Μακεδονία θα βελτιώσει τον στρατό της και θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ΝΑΤΟ».

Συμπέρασμα: Κάτω η συγκυβέρνηση των προδοτών Τσίπρα-Καμμένου!