ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!

Γράφει ο Αντίοχος

Το πρωί, δίνει συνέντευξη τύπου και λέει πως θα ρίξει την κυβέρνηση όταν θα φέρει τη Συμφωνία των Πρεσπών στη βουλή. Το απόγευμα της ιδίας, διαβεβαιώνει πως θα μείνει με τον mister Tsipra μέχρι το τέλος! Τι τρέχει με τον «κύριο»; Μας δουλεύει ή μήπως βρίσκεται σε πολύ δυσάρεστη θέση και γι’ αυτό φάσκει και αντιφάσκει;

Η απάντηση είναι η εξής: είναι φοβερά αγχωμένος, γιατί πλησιάζει το διήμερο της απόλυτης πολιτικής του ξεφτίλας!

Μιλάμε βεβαίως για την Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, στις 11 και 12 Ιουλίου, όπου τα 29 κράτη- μέλη θα υποδεχθούν στους κόλπους τους την «Βόρεια Μακεδονία»!

 

 

 

Ήδη, η συγκυβέρνηση των προδοτών, έχει αποστείλει -δια χειρός Κοτζιά- επιστολή στο ΝΑΤΟ, ενημερώνοντας επισήμως για την Συμφωνία των Πρεσπών, τονίζοντας ότι εξέλλειπον οι λόγοι των ελληνικών αντιρρήσεων στην ένταξη του σκοπιανού κρατιδίου στο ΝΑΤΟ, άρα, «ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα»!

 

Στην πανηγυρική συνεδρίαση, θα μετάσχουν οι πρωθυπουργοί, καθώς και οι υπουργοί Εξωτερικών και Αμύνης Ελλάδος και Σκοπίων, άρα δε γλιτώνει με τίποτα ο Πάνος, ο… διαφωνών, εφόσον προτίμησε την καρέκλα!

 

Καταλαβαίνετε τώρα τι έχει να γίνει: πλατιά χαμόγελα, χειραψίες, βίντεο, φωτογραφίες και τα συναφή. Ήτοι, το απόλυτο ρεζίλεμα του όψιμου «Μακεδονομάχου»!