ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ, ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΕΓΑΛΟΑΛΒΑΝΑΡΑ!

Η ΠΑΕ Λάρισα ακύρωσε τη μεταγραφή του μεγαλοαλβαναρά Ιντρίς Μπάτχα, ανακοινώνοντας πως υπάρχει στο διαδίκτυο φωτογραφία στην οποία ο ποδοσφαιριστής είχε σχηματίσει το σύμβολο της «Μεγάλης Αλβανίας». Παράλληλα, η διοίκηση της Λάρισας δημοσίευσε και την φωτογραφία από το μήνυμα του τεχνικού διευθυντή της, Βασίλη Βάνη, όπου εξηγεί τον λόγο που ακυρώνει την μεταγραφή!

Ιδού το μήνυμα που έστειλε ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΛ στο whatsapp προς το μάνατζερ του παίκτη:

«Ο πιο σημαντικός λόγος που ακυρώνουμε την μεταγραφή είναι πως είδαμε μια φωτογραφία του παίκτη στο ίντερνετ που κάνει το σύμβολο της μεγάλης Αλβανίας και αυτό γιατί έχουμε πολλούς Σέρβους στην ομάδα μας κι επίσης η μεγάλη Αλβανία έχει μέσα της περιοχές από την Ελλάδα και οι φίλαθλοι θ’ απογοητευτούν. Θα στο εξηγήσω στο τηλέφωνο και πρέπει να το γράψεις κι εσύ. Δεν θέλω να δημοσιοποιήσω το μήνυμα γιατί σε σέβομαι. Βασίλης Βάνης, αθλητικός διευθυντής της ΑΕΛ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Η ΑΕΛ δημοσιοποιεί τους λόγους για τους οποίους δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του αλβανού ποδοσφαιριστού Idriz Batha παρά το γεγονός ότι ο ρουμάνος μάνατζερ του παίκτη απείλησε με προσφυγή στη FIFA εάν δεν ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Δημοσιοποιούμε το γραπτό μήνυμα του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Βασίλη Βάνη προς τον ρουμάνο μάνατζερ του παίκτη».

(ΥΓ): Μακάρι και οι υπόλοιπες ομάδες να μιμηθούν την Λάρισα και να στείλουν στα τσακίδια τους μεγαλοαλβαναραίους που τυχόν έχουνε μαζέψει.