ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ! ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΚΗΣ: ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Κάποια στιγμή τελειώνουν τα ψέματα κι έρχεται η ώρα της αλήθειας! Δεδομένης, λοιπόν, της εξαιρετικά δύσκολης θέσης που βρίσκεται η συγκυβέρνηση των προδοτών Τσίπρα-Καμμένου (που τον έκανε πρόεδρο της «δημοκρατίας» τους…), ο πρόεδρος Πάκης μιλώντας σήμερα κατά τη συνάντηση που είχε με το διοικητικό συμβούλιο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού, παρουσία του υφυπουργού Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ, και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη, ζήτησε από τις… δημοκρατικές δυνάμεις (δηλαδή όλους πλην Χρυσής Αυγής…) να είναι «ενωμένοι» στα εθνικά θέματα.

Είναι προφανές τι εννοεί ο «ποιητής»: να βάλουνε όλοι οι του… «συνταγματικού τόξου» πλάτη στην προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας!

Αυτό φαίνεται πεντακάθαρα απ’ αυτά που είπε στη συνέχεια: «Εμπράκτως αποδεικνύουμε ότι ευνοούμε την προοπτική της ΠΓΔΜ προς το ΝΑΤΟ και προς την ΕΕ. Για να γίνει αυτό, πρέπει η γειτονική χώρα να φέρει τις αναγκαίες αλλαγές στην έννομη τάξη της και πρωτίστως στο Σύνταγμά της. Περιμένουμε την εκπλήρωση αυτής της υποχρέωσης. Τότε και μόνο τότε είναι δυνατόν να οριστικοποιηθεί και το περιεχόμενο της Συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ και να έρθει προς κύρωση στην Βουλή των Ελλήνων».

Τέλος, παριστάνοντας ότι δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς υπόγραψε ο καλός του στις Πρέσπες, για «μακεδονική» εθνότητα και γλώσσα, είπε πως κατά τη Συμφωνία των Πρεσπών «η γειτονική χώρα αποδέχθηκε μια ιστορική αλήθεια, ότι δηλαδή πρόκειται για έναν λαό, ο οποίος είναι σλαβικός και η γλώσσα του είναι σλαβική».

Ας πάει να τα πει αυτά τα παραμύθια στους υπερήφανους Μακεδόνες, που τον περιμένουν πως και πως, αλλά τώρα τελευταία τους… αποφεύγει επιμελώς!