ΚΟΥΑΞ-ΚΟΥΑΞ! ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ: ΗΜΑΣΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΑΥΤΗ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Ούτε στα… ψέματα (που άρχισε να λέει ο προδότης Καμμένος!) δεν επιθυμούν πτώση της προδοτικής συγκυβέρνησης, τα… καμμενόπουλα.

Έτσι, μετά τους Παπαχριστόπουλο, Κουντουρά και Ζουράρι, και ο Τέρενς Κουίκ τάχθηκε εμμέσως πλην σαφώς υπέρ της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών: «Η Ελλάδα με μία διείσδυση πάρα πολύ αξιοπρόσεκτη στο χώρο των Βαλκανίων, είναι υποχρεωμένη να κλείσει εθνικά κεφάλαια, εθνικά θέματα, ζητήματά της που είναι ανοικτά για δεκαετίες ολόκληρες.

Η προσπάθεια που κάνει η ελληνική κυβέρνηση για το θέμα το «Μακεδονικό» έγινε, η συμφωνία ή το προσύμφωνο υπεγράφη».

Ταυτόχρονα διαβεβαίωσε πως η συγκυβέρνηση των προδοτών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν πέφτει με τίποτα: «Η οποιαδήποτε πορεία από εδώ και μπρος, δεν θα κλονίσει, σε καμία περίπτωση, τη συμμαχία της κυβέρνησης και πολύ περισσότερο δεν θα κλονίσει αυτή την σίγουρη και ασφαλή έξοδο που έχουμε από τα μνημόνια. Τον Έλληνα δεν θα τον γυρίσουμε πίσω. Θα τον προχωρήσουμε και άλλο μπροστά. Εκείνοι οι οποίοι θέλουν διακαώς (μιντιάρχες, επιχειρηματίες, αποκόμματα ή κόμματα), να δημιουργήσουν ζητήματα στην κυβέρνηση, που πιάνονται από λέξεις, θα σπάσουν πάλι τα μούτρα τους. Αυτή η κυβέρνηση δεν πέφτει».

(ΥΓ): Από ποιους είναι –κατά Κουίκ- «υποχρεωμένη» η συγκυβέρνηση των προδοτών να κλείσει το σκοπιανό και τα υπόλοιπα εκκρεμή εθνικά ζητήματα; Προφανώς από τους Αμερικανούς και τους Γερμανούς αφέντες της!