ΑΝΗΛΕΗΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ Γ. ΛΑΓΟΥ ΣΕ ΜΟΣΧΟΒΙΣΙ: ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΒΙΝΤΕΟ

Ανελέητο «σφυροκόπημα» δέχθηκε η μνημονιακή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και ο ευρωπαίος επίτροπος οικονομικής πολιτικής, Πιερ Μοσχοβίσι από τον Συναγωνιστή Γιάννη Λαγό μέσα στην Βουλή.

Ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής διέλυσε την γελοία φιέστα που είχαν στήσει οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στην Γερουσία, καθώς αποδόμησε τα επιχειρήματα για δήθεν έξοδο από τα Μνημόνια.

Ο Συναγωνιστής Λαγός τόνισε πως οι μνημονιακές συγκυβερνήσεις έχουν ξεπουλήσει τα πάντα και ότι τα Μνημόνια μπορεί δήθεν να τελειώνουν, αλλά η εποπτεία συνεχίζεται για άλλα 42 χρόνια.

Την ίδια ώρα το παράνομο και επαχθές δημόσιο χρέος διογκώνεται και ο Ελληνικός λαός στενάζει από τα μνημονιακά μέτρα.

Σύριζα και Ανέλ είναι τα καλά παιδιά του συστήματος, αφού ξεπούλησαν την Μακεδονία και συμφώνησαν η Ελλάδα να μετατραπεί σε γκέτο λαθρομεταναστών.

Μόνο ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος  έχει δεσμευτεί ότι θα καταργήσει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Γιάννης Λαγός κατέληξε απευθυνόμενος στον Μοσχοβισί ότι είμαστε Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και ότι αυτός και οι διεθνείς τοκογλύφοι που συνεδριάζουν στις στοές είναι ανεπιθύμητοι στην Ελλάδα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anhlehs-bombardismos-g.-lagou-se-moschobisi-eisai-anepithumhtos-sthn-ellada#ixzz5KC10bm8b