ΤΡΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ! ΑΧ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΑΚΗ, ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΠΗΓΕΣ, ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ, ΟΥΤΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ… ΛΑΟΦΙΛΕΣΤΑΤΕ;

Ο πρόεδρος Πάκης είναι σίγουρα ο πιο… πολυταξιδεμένος πρόεδρος της μεταπολίτευσης. Πόλη για πόλη και χωριό για χωριό δεν έχει αφήσει… παραπονεμένο, επισκεπτόμενος και δύο και τρεις φορές τα ίδια μέρη. Συνήθως, κατά τις επετείους απελευθέρωσης, όπου με την ευκαιρία, τραβάει κι από έναν πατριωτικό δεκάρικο λόγο, για να του φωνάξουν «ζήτω»!

Μόνο που τώρα τελευταία μας το… χαλάει. Να, τρεις πόλεις της Μακεδονίας γιόρταζαν τις επετείους απελευθέρωσής τους, τις τελευταίες ημέρες –μετά την «Συμφωνία των Πρεσπών»- και ο πρόεδρος Πάκης δε φάνηκε σε καμμία! Ούτε στο Κιλκίς, ούτε στις Σέρρες, ούτε χθες στην Δράμα! Γιατί άραγε αποφεύγει τις πόλεις της Μακεδονίας ο… λαοφιλέστατος; Υπάρχει λόγος; Και μέχρι πότε θα το κάνει; Μέχρι που να περάσει η «μπόρα»; Αμ δε που θα περάσει!

(ΥΓ): Η φωτογραφία είναι από παλαιότερη επίσκεψη του προέδρου Πάκη στην Δράμα, πριν ξεσπάσει η… «μπόρα» της Συμφωνίας των Πρεσπών!