ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ «ΑΡΧΩΝ» ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ!

Πέρασε στο «φλου» από τα καθεστωτικά ΜΜΕ (και από τα «αντιπολιτευόμενα»…), αλλά έχει πολύ μεγάλη σημασία, διότι δείχνει τι «παίζεται».

Η πραγματοποίηση του χθεσινού συλλαλητηρίου κατά της προδοσίας της Μακεδονίας μας, στην Θεσσαλονίκη, καθώς και ο τόπος και η ακριβής ώρα (άγαλμα Βενιζέλου, ώρα 19:00), είχαν ανακοινωθεί εγκαίρως από τους διοργανωτές προς όλους τους «αποδέκτες». Και προς τον λαό της Θεσσαλονίκης και προς τα ΜΜΕ και προς τις «αρχές».

Ομοίως, οι «αρχές» γνώριζαν πολύ καλά (ίσως καλύτερα απ’ τον καθένα…), ότι τα κόκκινα σκυλιά των προδοτών Τσίπρα και Καμμένου είχαν οργανώσει ΠΑΡΑΝΟΜΗ (καθώς δεν προβλέπονται από το Σύνταγμα της Ελλάδος) αντισυγκέντρωση, στις 18:00, στο πάρκο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Ούτως εχόντων των πραγμάτων, οι «αρχές» είχαν υποχρέωση να επιτηρούν και να προστατεύουν από νωρίς τον χώρο της νόμιμης συγκέντρωσης. Αλλά δεν το έπραξαν και τα 150 τσιπροκαμμενοτσογλάνια κατέλαβαν τον χώρο στο άγαλμα Βενιζέλου, μία ώρα πριν από την συγκέντρωση των πατριωτών.

Πρόκειται βεβαίως για σαφέστατη μεθόδευση, σε πλήρη συνεργασία των «αρχών» με τα παρακρατικά σκουπίδια, υπό την υψηλή επιτήρηση της συγκυβέρνησης των προδοτών, για να ματαιωθεί η συγκέντρωση των πατριωτών!

Βέβαια δεν τους πέρασε και η προγραμματισμένη συγκέντρωση των πατριωτών άλλαξε τόπο διεξαγωγής κι έγινε στην πλατεία Αριστοτέλους, αλλά…

Τους πονάνε τα συλλαλητήρια! Να συνεχιστούν και να ενταθούν, για να πονέσουν ακόμα περισσότερο οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ και τα τσιράκια τους! Ένστολα και μη!