ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Μια πρόταση για δημοψήφισμα, που θα αφορά τη συνταγματική αναθεώρηση για το θέμα του διαχωρισμού κράτους – Εκκλησίας, έχει πέσει στο τραπέζι της συγκυβέρνησης (των ΠΡΟΔΟΤΩΝ), σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», με επικρατέστερο μήνα τον Νοέμβριο.

Βέβαια, οι μέρες είναι… πονηρές, και το να μιλάει κανείς για δημοψήφισμα ενώ πλησιάζει η 5η Ιουλίου, επέτειος του δημοψηφίσματος του «Όχι» που έγινε «Ναι σε όλα» από την συγκυβέρνηση των ξεφτιλισμένων, είναι σα να μιλάει για σχοινί στο σπίτι των κρεμασμένου.

Αφήστε που η κνίτισσα Μπέτυ, που… κλαίει κάθε 5η Ιουλίου, αν ακούσει και τη λέξη
«δημοψήφισμα» μπορεί να κάνει και καμμιά… τρέλα και να την χάσουμε.

Σύμφωνα πάντως με την εφημερίδα, στην συγκυβέρνηση καλοβλέπουν την ιδέα, για πολλούς λόγους. Κατ’ αρχάς, γιατί θα διχάσουν την ελληνική κοινωνία, την οποία μισούν και θέλουν το κακό της!

Και κατά δεύτερον, διότι ευελπιστούν ότι υπέρ της πρότασής τους για διαχωρισμό, θα συνταχθούν το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και το πουλημένο ΚΚΕ και θα πάρουν μεγάλο ποσοστό, για να το παρουσιάσουν την επομένη ως απόδειξη της αποδοχής της συγκυβέρνησης από τον κόσμο!

Σε κάθε περίπτωση, όποιος συνταχθεί καθ’ οποιονδήποτε τρόπο με την συγκυβέρνηση, ακόμα κι αν το θέμα είναι αν θα πρέπει να υπάρχουν… τρύπες στα μακαρόνια, έχει υπογράψει το πολιτικό του τέλος. Ευπρόσδεκτο, λοιπόν, οποιοδήποτε δημοψήφισμα!