ΖΗΤΩ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ! Η ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΑΛΛΕΣ 7 ΧΩΡΕΣ (ΑΠΟ ΤΙΣ 29) ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ!

Μπορεί η Ελλάδα να είναι ουσιαστικά μια χρεωκοπημένη χώρα που βασίζεται στην ελεημοσύνη (με το… αζημίωτο, βεβαίως…) των «δανειστών» (διεθνών τοκογλύφων) και η κυβέρνησή της να κόβει μισθούς και συντάξεις και να επιβάλλει παράλογους φόρους και χαράτσια στους πολίτες της, αλλά συνεχίζει να πληρώνει κανονικότατα για τις αμυντικές δαπάνες του ΝΑΤΟ, μαζί με άλλες 7 χώρες!

Αυτό προκύπτει από «προειδοποιητική» επιστολή που έστειλε ο παλιάτσος Τραμπ στις κυβερνήσεις του Βελγίου, της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, του Λουξεμβούργου, της Ολλανδίας, της Νορβηγίας και του Καναδά, προκειμένου να τηρήσουν τη δέσμευση που ανέλαβαν το 2014, στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην Ουαλία, για αύξηση στο 2% του ΑΕΠ τους των στρατιωτικών δαπανών.

Φέτος, τα «κορόιδα» που πλήρωσαν είναι οκτώ από τα 29 μέλη του ΝΑΤΟ: οι ΗΠΑ, η Βρετανία, η Πολωνία, η Εσθονία, η Λιθουανία, η Λετονία, η Ρουμανία και η Ελλάδα της νατοϊκής αριστεράς! Δεν είναι… θαύμα;

(ΥΓ): Του ΝΑΤΟ, που δεν παίρνει θέση για τις συνεχείς τουρκικές προκλήσεις κατά της Ελλάδος, ακολουθώντας πολιτική «Ποντίου Πιλάτου». «Και κερατάδες και δαρμένοι»!