«ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ»! ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα 105 χρόνια της απελευθέρωσής της γιορτάζει σήμερα η πόλη των Σερρών και η συγκυβέρνηση των προδοτών εκπροσωπήθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις από τον υπουργό Ναυτιλίας Κουρουμπλή.

Ο οποίος, αποδοκιμάστηκε αγρίως όταν έκανε κατάθεση στεφάνου στο μνημείο της κεντρικής πλατείας της πόλης. Οι αποδοκιμασίες άρχισαν όταν ο τελετάρχης της εκδήλωσης που ανήγγειλε όσους κάνουν κατάθεση στεφάνου ανακοίνωσε το όνομα του, με το σύνθημα «προδότες, προδότες». Το ίδιο σύνθημα ακούστηκε και για την αναγγελία της παρουσίας της τοπικής βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτης Σταμπουλή.

Οι αποδοκιμασίες συνεχίστηκαν την ώρα που ο Κουρουμπλής κατευθυνόταν προς τον χώρο που ήταν στημένη η εξέδρα των επισήμων για την παρέλαση που θα ακολουθούσε, με την συνοδεία δεκάδων αστυνομικών.
Και βέβαια, λόγω της τυφλότητάς του, ο Κουρουμπλής γλίτωσε από χειρότερες καταστάσεις. Αλλά τι θα γίνει, όλο τον Κουρουμπλή θα στέλνει η συγκυβέρνηση να την εκπροσωπεί στις διάφορες πόλεις;

(ΥΓ): Η τοπική βουλευτής των ψεκασμένων, Κόλλια-Τσαρουχά, δεν εμφανίστηκε καν στις εορταστικές εκδηλώσεις. Κρυφτείτε Καμμένοι από την οργή του λαού! Από μέχρι πότε θα κρύβεστε;