ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ… ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΚΑΚΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ»

Απαγορεύσεις, αποκλεισμούς και νέα γκούλαγκ ονειρεύονται οι... δημοκράτες για τους «κακούς φασίστες»

Η επικοινωνιακή θύελλα που εξαπέλυσε το σύστημα με αφορμή την άστοχη φράση του βουλευτή Κ. Μπαρμπαρούση στο κλείσιμο της ομιλίας του (όπου εμφανώς ήταν συναισθηματικά φορτισμένος) είχε ως κύριο στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από την ταπεινωτική συμφωνία παράδοσης του ονόματος της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς σφετεριστές της Ελληνικής Ιστορίας. Την αφορμή βέβαια έδωσε ο ίδιος ο βουλευτής, γεγονός που τον έθεσε εκτός κοινοβουλευτικής ομάδος του Λαϊκού Συνδέσμου. Όμως η διαχείριση μιας λεκτικής υπερβολής από τους… αλάνθαστους τηλεδικαστές, εκτός από καταχρηστική ήταν και άκρως υποκριτική.

Δεν θα μπούμε στον πειρασμό να αναρωτηθούμε π.χ. τι είδους «πραξικόπημα» θα ξεκινούσε από τα έδρανα της βουλής, ούτε εάν ο βουλευτής Κ. Μπαρμπαρούσης έκανε… προπαρασκευαστικές ενέργειες για την κατάλυση του πολιτεύματος. Αυτά είναι αστεία πράγματα που μονάχα ένα αστείο σύμπλεγμα εξουσίας θα επιχειρούσε να εμφανίσει ως σοβαρά. Όμως επειδή έγινε κατάχρηση του όρου «πραξικόπημα», αξίζει να δούμε κατά πόσον είναι σεβαστή η λαϊκή κυριαρχία σε σχέση με τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής.

«ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ!»

Διαβάσαμε επί παραδείγματι σε καθεστωτικό μέσο: «Όσον αφορά τους συστηματικούς ψηφοφόρους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, να χαίρονται τα «μπουμπούκια» που στέλνουν στη Βουλή να τους εκπροσωπήσουν. Το έχουμε πάρει απόφαση ότι ένα σημαντικό ποσοστό του ελληνικού λαού αποτελείται από καθαρούς φασίστες. Μπορούμε άνετα ως κοινωνία και ως πολιτικό σύστημα να στερήσουμε από αυτούς τους ανθρώπους την πολιτική εκπροσώπηση,τουλάχιστον σε επίπεδο κεντρικής πολιτικής σκηνής, δεν την αξίζουν άλλωστε

Εάν ως πραξικόπημα ορίζεται η συνωμοτική ανατροπή του πολιτεύματος που καταργεί την λαϊκή κυριαρχία, τότε το παραπάνω απόσπασμα (ενδεικτικό, διότι οι φυλλάδες των super δημοκρατών βρίθουν από τέτοιες απόψεις), είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ του πραξικοπήματος.

Εάν ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΞΕΙΣ συμπεριλαμβάνονταν σε εθνικιστικό έντυπο, αλλά στην θέση των ψηφοφόρων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ήταν οποιοσδήποτε άλλος, τότε θα είχε εφαρμοστεί τουλάχιστον ο «αντιρατσιστικός» νόμος. Αυτά δεν γράφονται ούτε στην Βόρειο Κορέα. Γράφονται όμως στην Ελλάδα από «αγανακτισμένους δημοκράτες» που μην έχοντας άλλον τρόπο να αντιμετωπίσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, προτείνουν την… ΣΤΕΡΗΣΗ της πολιτικής εκπροσώπησης σε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που την στηρίζουν!

Πόσα ακόμα έχουμε να μάθουμε εμείς οι κακοί φασίστες… Μήπως θα ήταν καλύτερα να ανοίξουν τίποτα στρατόπεδα και να κρατούνται οι ψηφοφόροι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ την ημέρα των εκλογών; Μήπως να ακυρώνονται απευθείας όσα ψηφοδέλτια έχουν τυπωμένο τον Μαίανδρο;

Η ιδέα να τεθεί εκτός νόμου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι πολύ παλιά. Οι άνθρωποι του συστήματος γνωρίζουν ότι είναι κίνηση αναποτελεσματική έως επικίνδυνη για διάφορους λόγους. Επιπλέον δεν υπάρχει (νόμιμος) τρόπος για να γίνει κάτι τέτοιο. Όμως σύμφωνα με τον συντάκτη του αποσπάσματος που σας παραθέσαμε, θα πρέπει «τα κόμματα του λεγόμενου δημοκρατικού τόξου να συμφωνήσουν τουλάχιστον σ’ αυτό: Ότι η δράση και η προπαγάνδα υπέρ της Χρυσής Αυγής είναι μία παράνομη πράξη…»

Και κάπου εδώ, οι «τηλεδικαστές» αναλαμβάνουν και τον ρόλο του «τηλενομοθέτη» και αναρωτιόμαστε ακόμα, γιατί να γίνονται εκλογές και να ταλαιπωρείται ο λαός στις κάλπες, εφόσον το σύστημα τα έχει σκεφτεί όλα για εμάς: Και την ψήφο να μας στερήσει και την σκέψη μας να ποινικοποιήσει! Τελικά ποιος είναι ο αληθινός εχθρός του πολιτεύματος;

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ