ΑΙΣΧΟΣ! ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΑΦΡΙΚΑΝΟ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΑ ΣΕ ΕΞΑΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ. Ο ΛΟΓΟΣ; «ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΤΟΥ»!

gambier_blottning_blottar_sexuellt_ofredande_litet_barn_stockholm_butik_svea_hovratt-702x459
Πόσο πολυπολιτισμική πια αυτή η Σουηδία…
Αηδία και θυμό προκαλεί η είδηση πως σουηδικό δικαστήριο απελευθέρωσε Αφρικανό μετανάστη που έδειξε το μόριό του σε εξάχρονη, στην καφετέρια στην οποία εργάζεται.
Συγκεκριμένα στις 11 Μαΐου μια μητέρα μαζί με τα παιδιά της στην πόλη sollentuna της Σουηδίας όταν παρατήρησε ότι ένας Αφρικανός που εργαζόταν στο κατάστημα έδειχνε το μόριό του στην εξάχρονη κόρη της….
Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα…. Το μικρό κοριτσάκι δήλωσε στους αστυνομικούς πως πρώτος αυτός έδειξε την κοιλιά του και στην συνέχεια τα γεννητικά του όργανα στην μικρούλα.
Από την μεριά του ο Αφρικανός «απολογήθηκε» πως έδειξε απλώς ένα μέρος του μορίου του και πως η μικρή του ζήτησε να δείξει τα γεννητικά του όργανα, καθώς και ότι νόμιζε πως «ήταν περίεργη να δει το χρώμα του δέρματος του…»
Ο νεαρός Αφρικανός αφέθηκε ελεύθερος καθώς το δικαστήριο εξέλαβε ως αληθή την μαρτυρία του δράστη (!) και του επέβαλε χρηματικό πρόστιμο ύψους 404 ευρώ, ενώ στο παιδί δόθηκε σαν αποζημίωση το ποσό των 77 ευρώ….
Άλλη μία είδηση που δεν θα διαβάσετε πουθενά, γιατί τέτοιου είδους γεγονότα «λογοκρίνονται» από τις «πολιτικά ορθές» κυβερνήσεις και τα ενεργούμενά τους, τους δημοσιογράφους…
Η Ευρώπη είναι πλέον ένα βαρέλι χωρίς πάτο. Οι Ευρωπαίοι χάνονται και πρέπει να ξυπνήσουν γιατί ίσως είναι ήδη αργά…
Κ.Π.