ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ: ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

Η υπογραφή από την κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου της αντεθνικής και επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών αποτελεί την τρίτη κατά σειρά ωμή περιφρόνηση της λαϊκής θέλησης. Είχαν προηγηθεί το δημοψήφισμα του Ιουλίου του 2015 και τα πρόσφατα ογκώδη συλλαλητήρια του Ελληνικού Λαού με τα οποία η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων απαιτούσε από την κυβέρνηση να μην τολμήσει να προχωρήσει στην παράδοση του όρου «Μακεδονία» στους σκοπιανούς. Η συγκυβέρνηση των προδοτών γράφοντας τον Λαό στα παλαιότερα των υποδημάτων της έσπειρε ανέμους και ήρθε τώρα η ώρα να θερίσει θύελλες.

«Από ένα εκατομμύριο διαδηλωτές τη δεκαετία του 1990, πέσαμε στις 100.000 πριν λίγους μήνες και τώρα στις Πρέσπες μόλις 4.000 πολίτες διαμαρτυρήθηκαν για τη συμφωνία», δήλωσε με την χαρακτηριστική κομμουνιστική αλαζονεία ο υπουργός των Εξωτερικών Κοτζιάς, αμέσως μετά την υπογραφή του ξεπουλήματος της Μακεδονίας. Από την επομένη κιόλας ημέρα, υπουργοί, βουλευτές και στελέχη του ΣΎΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ βιώνουν δικαίως την οργή του Ελληνικού Λαού, τον οποίο με τόση άνεση εμπαίζουν χυδαία. Η εκλογική επιρροή του κόμματος Τσίπρα στη Μακεδονία ιδίως, πέφτει διαρκώς, ενώ το κόμμα Καμμένου βρίσκεται υπό αφανισμό, δικαιώνοντας το ρητό εκείνο που λέει πως «ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται»!

Πανικόβλητη μπρος στο ξέσπασμα της εθνικής οργής των Ελλήνων, η συγκυβέρνηση των προδοτών κατηγορεί εκείνους που αντιδρούν στο ξεπούλημα της Μακεδονίας ως «ακροδεξιούς, ναζί και φασίστες» που υποκινούνται από τη Χρυσή Αυγή και τη Νέα Δημοκρατία. Με απλά λόγια, όχι μόνο δεν λαμβάνουν υπόψη τους τη θέληση του υποτίθεται «κυρίαρχου» Ελληνικού Λαού αλλά επιπρόσθετα τον καθυβρίζουν κατά τρόπο σκαιό, παριστάνοντας τους χωροφύλακες πολιτικών φρονημάτων. Αδυνατώντας να υπερασπιστούν τις αντεθνικές τους ενέργειες καταφεύγουν στην εύκολη μεταπολιτευτική λύση: «όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι φασίστας»!

Η τακτική αυτή βέβαια, είχε μέχρι σήμερα αποτελέσματα -και η Νέα Δημοκρατία έχει σοβαρό μερίδιο ευθύνης γι’ αυτό, υιοθετώντας εν πολλοίς τις θέσεις της αριστεράς που αναβαθμίστηκαν σε δόγμα του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος- αλλά όχι πλέον! Κανένας απαξιωτικός χαρακτηρισμός δεν δύναται πια να εκφοβίσει την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων και την ακλόνητη πεποίθησή της πως οι ενέργειες της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου στο Μακεδονικό συνιστούν προδοσία.

Μαζί με την συγκυβέρνηση των προδοτών εντούτοις, κλαίει και οδύρεται και η Πέμπτη Φάλαγγά της, η οποία το προηγούμενο χρονικό διάστημα και με αφορμή το Μακεδονικό Ζήτημα επιδόθηκε στην εκτόξευση απειλών όχι προς την κομμουνιστική κυβέρνηση και τον συνεργό της Πάνο Καμμένο όπως θα ήταν το λογικό και αναμενόμενο, αλλά προς την αντιπολίτευση και δη προς τη Χρυσή Αυγή! Υπενθυμίζουμε για του λόγου το αληθές, την αθλιότητα της Πέμπτης Φάλαγγας της κυβέρνησης η οποία απαιτούσε την παραίτηση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής για να… αποτραπεί τάχα το ξεπούλημα της Μακεδονίας!

Λιγότερο από δύο εικοσιτετράωρα μετά την υπογραφή της αντεθνικής συμφωνίας των Πρεσπών, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ.Μιχαλολιάκος, προχώρησε σε μια κίνηση την οποία -δυστυχώς- δεν μιμήθηκε κανένας από τους όψιμους «μακεδονομάχους» της πολιτικής ζωής του τόπου: απέστειλε επιστολή προς τους διεθνείς οργανισμούς, προς κυβερνήσεις κρατών της Ε.Ε. και προς την αντίστοιχη του κρατιδίου των Σκοπίων στην οποία δηλώνει ρητά πως εάν η Χρυσή Αυγή εκλεγεί κυβέρνηση τότε ούτε δεσμεύεται ούτε αποδέχεται την συμφωνία που υπέγραψαν Κοτζιάς και Ντιμιτρόφ, η οποία καταπατά το Σύνταγμα της χώρας μας και είναι αντίθετη προς τη βούληση του κυρίαρχου Ελληνικού Λαού.

Κανένα από τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης δεν παρουσίασε την επιστολή αυτή. Ούτε φυσικά οι κατά φαντασίαν «μακεδονομάχοι» των προηγούμενων μηνών, οι οποίοι κόπτονταν τάχα για την προάσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας. Σιωπή απόλυτη, σιωπή ένοχη για να μην αποκαλυφθεί η μοναδική πολιτική δύναμη η οποία έμπρακτα αγωνίζεται για την υπεράσπιση της Πατρίδος και της Ιστορίας μας. Η επιστολή του Ν.Γ.Μιχαλολιάκου αφενός ξεμπρόστιασε την συγκυβέρνηση των προδοτών που δρα εξυπηρετώντας τα συμφέροντα τρίτων και όχι του Ελληνικού Λαού και αφετέρου ξεσκέπασε την Πέμπτη Φάλαγγα των πατριδοκάπηλων του Καμμένου και της ΝΔ, των οποίων ο «πατριωτισμός» εξαντλείται στο κατάπτυστο «δεν επικυρώνουμε την συμφωνία αλλά θα την σεβαστούμε εφόσον ψηφιστεί».

Επί της ουσίας λοιπόν και μετά την επιστολή-δέσμευση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής προς τους ξένους, καθίσταται σαφές πως η ακύρωση της εθνικής προδοσίας που συντελέστηκε στις Πρέσπες περνά μονάχα μέσα από την γιγάντωση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, της μοναδικής δηλαδή πολιτικής δύναμης η οποία ανακοίνωσε ορθά-κοφτά στους ξένους πως ως κυβέρνηση της χώρας θα σκίσει την συμφωνία Κοτζιά-Ντιμιτρόφ.

Οι Πρέσπες αναμφίβολα θα καταστούν ο πολιτικός τάφος των Τσίπρα και Καμμένου και μακροπρόθεσμα εκείνος των πατριδοκάπηλων της ψοφοδεξιάς που παριστάνουν σήμερα τους θεματοφύλακες της ελληνικότητας της Μακεδονίας, ενώ ήσαν οι πρώτοι που καλούσαν και μεθόδευαν λύση με σύνθετη ονομασία με τον όρο Μακεδονία και γεωγραφικό προσδιορισμό!

Μετά την υπογραφή της κατάπτυστης συμφωνίας-προδοσίας των Πρεσπών, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δήλωσε χαιρέκακα πως η συγκεκριμένη συμφωνία θα αποτελέσει την ταφόπλακα των εθνικισμών στα Βαλκάνια. Επιχείρησε δίχως αμφιβολία, να πνίξει την Ελλάδα στις Πρέσπες αλλά εκείνο που άθελά του κατόρθωσε ήταν να ξυπνήσει τον γίγαντα Ελληνισμό. Διότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων κατανόησε και συνειδητοποίησε πλέον πως μόνον ο Ελληνικός Εθνικισμός έχει τη δύναμη και τη θέληση να προασπίσει τα ζωτικά συμφέροντα του Ελληνισμού. Τώρα εθνομηδενιστές και συνοδοιπόροι, κρατήστε την ανάσα σας!