ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ; ΑΝΤΙΘΕΤΗ Η ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ!

Σίγουρα θα θυμάστε τις θριαμβολογίες των εν Ελλάδι διαδικτυακών παπαγάλων των σιωνιστών (και των Αμερικανών, και του Καμμένου…), στα τέλη Μαΐου, για την αναβολή της διεξαγωγής ψηφοφορίας στην Κνεσέτ (βουλή του Ισραήλ) για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων, σύμφωνα με την πρόταση της βουλευτή Ταμάρ Ζάντμπεργκ, του αντιπολιτευόμενου κόμματος Meretz.

Η σχετική ψηφοφορία ήταν να γίνει τότε, αλλά η Κνεσέτ την άφησε για την περίοδο μετά από τις εκλογές στην Τουρκιά, για να μην φανεί ότι οι σιωνιστές παρεμβαίνουν στις εκλογές και δώσουν στον Ερντογάν Πασά ένα επιπλέον προεκλογικό όπλο, όπως μας βεβαίωναν τα παπαγαλάκια. Τα οποία, θεωρούσαν την αναγνώριση της γενοκτονίας σιγουρότατη, γιατί δήθεν οι σιωνιστές ήθελαν οπωσδήποτε να ρίξουν ένα… χαστούκι στον Ερντογάν.

Εν τέλει, η ψηφοφορία ήταν προγραμματισμένη για χθες, αλλά… ακυρώθηκε, καθώς όπως είπε απογοητευμένη η βουλευτής που είχε υποβάλλει την σχετική πρόταση, η κυβέρνηση του Ισραήλ την ενημέρωσε πως είναι αντίθετη με αυτήν! Ιδού τι έγραψε η βουλευτής στο Twitter – η οποία προσπαθεί από το… 1989 να γίνει η αναγνώριση της γενοκτονίας:
«Παρά τις υποσχέσεις και τις καθυστερήσεις, η κυβέρνηση και ο συνασπισμός αρνούνται να αναγνωρίσουν τη γενοκτονία των Αρμενίων».

Και τώρα που απερρίφθη η πρόταση, τα διαδικτυακά παπαγαλάκια ούτε είδαν, ούτε άκουσαν κάτι σχετικό! Γιατί άραγε;