ΜΕΤΑ ΤΟ… ΣΩΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ… ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ-ΚΡΑΤΟΥΣ… ΕΛΕΟΣ ΑΓΥΡΤΕΣ!

Αντίο να βρούνε τρύπα να κρυφτούν οι ψεκασμένοι συνοδοιπόροι των αμερικανοκομμουνιστών, που συνήργησαν στην προδοσία της Μακεδονίας μας κρατώντας την συγκυβέρνηση της προδοσίας όρθια, τώρα επιχειρούν να εμφανιστούν ως επίδοξοι… σωτήρες της Ορθοδοξίας!

Μετά, λοιπόν, από την κυβερνητική «διαρροή» περί επικείμενου χωρισμού Εκκλησίας-Κράτους, οι… λαοσωτήρες άρχισαν τα ίδια παραμύθια που έλεγαν για το μακεδονικό.

Έτσι, με επίσημη τοποθέτησή του ο εκπρόσωπος του ελαφροδεξιού μορφώματος, Θεόδωρος Τοσουνίδης, είπε πως «οι θέσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τη Συνταγματική Αναθεώρηση είναι γνωστές και σταθερές. Η προσπάθεια για απομόνωση της Εκκλησίας δεν είναι αποδεκτή από εμάς» και προανήγγειλε εντός των επομένων ημερών συνάντηση Πανοκαμμένου – Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου προκειμένου, όπως είπε, να καθορίσουν… από κοινού τη στάση τους κατά τη διαδικασία της Συνταγματικής Αναθεώρησης σε ό,τι αφορά τις σχέσεις Κράτους – Εκκλησίας.

Έλεος, αγύρτες!