ΔΕΝΔΙΑΣ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΡΑΓΕΣ ΜΕΤΩΠΟ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ – ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί η Νουδούλα να ωρύεται κατά της συγκυβέρνησης, αλλά στην πραγματικότητα δεν την χωρίζουν πολλά από τους Τσιπροκαμμένους. Όπως αποδεδειγμένα δεν την χώριζαν πολλά και από το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, με το οποίο ήταν περίπου 35 χρόνια «στα μαχαίρια» και μια ωραία πρωία τράβηξαν μια μονοκοντυλιά και… συγκυβέρνησαν, σαν να μην συμβαίνει τίποτα!

Άλλοι είναι οι πραγματικοί εχθροί των δύο βασικών πυλώνων του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος σήμερα και εναντίον τους οφείλουν να έχουν αρραγές μέτωπο!

Κι αυτά δεν τα λέμε εμείς οι «φασίστες», «ναζιστές», και τα λοιπά, αλλά ο Δένδιας, σε χθεσινή συνέντευξή του:

«Η Χρυσή Αυγή εφαρμόζει συνειδητά μία συγκεκριμένη τακτική προκλήσεων εντός και εκτός του Κοινοβουλίου τα τελευταία χρόνια και όποτε της δίνεται η δυνατότητα θέτει σε δοκιμασία τις αντοχές της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Δυστυχώς, αντί η κυβέρνηση να αναλογισθεί τις ευθύνες της, όπως στο γιατί π.χ. καθυστερεί επί τόσο μακρό χρονικό διάστημα η δίκη του νεοναζιστικού μορφώματος, επιδίδεται συστηματικά πλέον σε προσπάθεια ταύτισης της Χρυσής Αυγής με τη Νέα Δημοκρατία, για μικροκομματικούς λόγους. Επιτέλους, ας σοβαρευτούν και ας σταματήσουν να διασπούν το συνταγματικό μέτωπο κατά της Χρυσής Αυγής, το οποίο θα πρέπει να είναι ενιαίο και χωρίς αστερίσκους ή υποσημειώσεις».

Παρά, λοιπόν, τις επιφανειακές διαφορές τους, στην ουσία ΣΥΡΙΖΑ και Νουδούλα είναι ίδιοι, ως τέκνα του ιδίου συστήματος, κι επιπλέον έχουν κοινά αφεντικά! Μήπως υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε;