ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ!

Αφού δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την συνέργεια του κατάπτυστου αρχηγού τους στην προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας, τα κομμούνια του Καμμένου (σίγουρα ο χαρακτηρισμός «κομμούνια» θα τους γεμίσει χαρά, γιατί το όνειρο κάθε συνοδοιπόρου είναι να τον αποκαλέσουν κάποτε «κομμουνιστή»!) ακροβατούν στο χρόνο, λέγοντας παραμύθια για ιστορικές προσωπικότητες του Ελληνισμού, που δήθεν είχαν αναγνωρίσει κατά το παρελθόν αυτά που αναγνώρισαν τώρα οι αρχιπροδότες Τσίπρας και Καμμένος! Όσο πιο βαθιά στο παρελθόν τόσο καλύτερα, γιατί δεν ζουν οι πρωταγωνιστές της εποχής εκείνης για να τους διαψεύσουν. Η πιο φρέσκια τους… ανακάλυψη είναι ότι κάποια κυβέρνηση του… 1928, στην οποία ήταν υπουργός ο Ι. Μεταξάς, δήθεν είχε αναγνωρίσει την ύπαρξη «μακεδονοσλαβικής» γλώσσας και αναρωτιούνται με προσποιητή αφέλεια:

«Γιατί ο Ιωάννης Μεταξάς αναγνώριζε «Μακεδονική» γλώσσα σλαβικής προέλευσης ενώ γνώριζε ότι είναι βουλγαρική; Ήταν «προδότης»;

Ποιος ο λόγος άραγε που η τότε οικουμενική κυβέρνηση του Αλέξανδρου Ζαΐμη, με τον Ιωάννη Μεταξά υπουργό Συγκοινωνίας, αναγνώριζε «μακεδονοσλαβική», την οποία διαχώριζε από τη βουλγαρική, αν και γνωρίζουμε ότι στην ουσία πρόκειται για την ίδια γλώσσα;».

Και μόνο που πιάνουν στο στόμα τους το όνομα του Ι. Μεταξά, το λερώνουν! Καμμενοκομμούνια, βάλτε στους ώμους τις παρδαλές σημαίες, τραβάτε στα “Gay Pride” σας και αφήστε ήσυχη την μνήμη του Ι. Μεταξά! Τα «κουβαδάκια» σας και σ’ άλλη «παραλία»!