ΣΑΦΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΜΜΕ: «ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ»!

Γράφει ο Αντίοχος

Αν και έχουν περάσει κάμποσες ημέρες από την Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία είναι μια εξέλιξη που αναμφιβόλως θα οδηγήσει στην αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού στην Ελλάδα, ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τις εταίρες δημοσκοπήσεων! Αν δεν κάνουν τώρα δημοσκοπήσεις, πότε θα κάνουν;

Κι όμως, κάνουν! Αλλά βαστάνε κρυφά τα αποτελέσματά τους, γιατί δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, που σημειώνουν ραγδαία άνοδο – και σύμφωνα με κάτι… μισόλογα που ακούγονται, έχουν ξεπεράσει κατά πολύ αυτά του ΣΥΡΙΖΑ στην Βόρειο Ελλάδα.

Και δεν είναι μόνο οι εταίρες δημοσκοπήσεων, που έχουν πρόβλημα διαχείρισης των ιδιαιτέρως αυξημένων ποσοστών της Χρυσής Αυγής. Το ίδιο πρόβλημα έχουν και οι αρθρογράφοι των καθεστωτικών ΜΜΕ, οι οποίοι ασφαλώς και έχουν αίσθηση του πολιτικού κλίματος που έχει διαμορφωθεί, αλλά και γνώση των ευρημάτων των κρυφών δημοσκοπήσεων. Οι πολλοί προτιμούν να κάνουν το… κορόιδο, υπάρχουν όμως και κάποιοι που το… μαρτυράνε.

Όπως π.χ. έκανε προ ημερών ο διευθυντής του «Βήματος», Αντώνης Καρακούσης, υποστηρίζοντας ότι ήρθε η ώρα των εθνικιστών κι αυτό κανείς δεν μπορεί να το αποτρέψει, και αρθρογράφος της «Καθημερινής», ο οποίος απαντώντας στο ερώτημα ποιος ωφελείται από τις εξελίξεις, υπενθύμισε με νόημα ότι «υπάρχει και η Χρυσή Αυγή, δυστυχώς».

Σήμερα, την ίδια παραδοχή κάνει μετά… λύπης του και το γνωστό διαδικτυακό φερέφωνο του Σαμαρά. Το οποίο, σε άρθρο υπό τον τίτλο «Το τέλος της Αριστεράς», καταλήγει στο εξής σαφέστατο συμπέρασμα:

«Τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και στο εξής στην Ελλάδα; Δυστυχώς θα πρέπει να περιμένουμε άνοδο της ακροδεξιάς, κυρίως λόγω των εγκληματικών λαθών…».

Ετοιμαστείτε, ερχόμαστε!