ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Είναι νόμος στη ζωή, πως ότι κάνεις λαβαίνεις! Αντισυγκεντρώσεις, λοιπόν, έσπειρε το κουρδισμένο αληταριό του ΣΥΡΙΖΑ κατά των Ελλήνων εθνικιστών, αντισυγκεντρώσεις λαβαίνει τώρα από απλούς αγανακτισμένους πολίτες!

Έτσι, μετά από τον Σύνδεσμο των φιλάθλων του ΠΑΟΚ «Θύρα 4», ένα νέο κάλεσμα για αντισυγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Πολιτιστικό Κέντρο της Τούμπας, όπου θα πραγματοποιηθεί σήμερα η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο «Μακεδονικό: Τα οφέλη της συμφωνίας και οι προοπτικές στα Βαλκάνια», απευθύνει το «Κίνημα Σφυρίζω», μέσω Facebook.

Ιδού το κάλεσμα:

«Πάρτε τη σφυρίχτρα σας και ελάτε μαζί μας, να σφυρίξουμε ειρηνικά έξω από το συριζα Το ΚΙΝΗΜΑ ΣΦΥΡΙΖΩ είναι πραγματικότητα για τη Θεσσαλονίκη. Πολίτες και ψηφοφόροι διαφορετικών κομμάτων αποφάσισαν να πάρουν την υπόθεση του #σκοπιανού αλλά και της… #γραβάτας στα χέρια τους. Με μια σφυρίχτρα θα διαμαρτύρονται για όσα συμφωνήθηκαν στις #Πρέσπες χωρίς να ενημερωθούν και χωρίς τη συγκατάθεση τους πχ με σχετικό δημοψήφισμα. Τα μέλη του κινήματος ή της συλλογικότητας… ΣΦΥΡΙΖΩ είναι αποφασισμένα να μην αφήσουν τους κυβερνώτες και συγκυβερνώτες «να σφυρίζουν αδιάφορα» κόντρα στη βούληση του ελληνικού λαού. Αποφάσισαν κι αυτοί να… σφυρίζουν -κανονικά και με το νόμο – με τη βεβαιότητα ότι με τόσο θόρυβο θα αναγκάσουν να τους ακούσουν… Ραντεβού λοιπόν στα «ΣφΥΡΙΖΑδικα» λοιπόν… Την Δευτέρα στις 7 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας!».

Δεν εξετάζουμε και δεν μας ενδιαφέρει καθόλου ποιοι είναι οι διοργανωτές συγκεντρώσεων κατά των προδοτών και «τι καπνό φουμάρουν», από πολιτικής απόψεως! Μας ενδιαφέρει μόνο ο σκοπός και ο σκοπός είναι καλός και εθνικός! Στηρίζουμε, λοιπόν, κι εμείς όλες τις συγκεντρώσεις, αντισυγκεντρώσεις, εκδηλώσεις, πορείες και τα συναφή κατά των προδοτών της Μακεδονίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σε όποιο μέρος της Ελλάδος κι αν γίνονται και υπό όποιες συνθήκες! Να είστε όλοι εκεί, με μια σημαία ελληνική!

(ΥΓ): Κάτω η συγκυβέρνηση των προδοτών!