ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΚΗΣ: ΑΡΡΑΓΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

«Άστραψε και βρόντηξε» (παρακαλώ, μη γελάτε!) ο προεδράρας μας, Πάκης Παυλόπουλος, από την Ύδρα, όπου παραβρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σήμερα στο νησί με αφορμή τη συμπλήρωση 183 χρόνων από το θάνατο του Υδραίου ναυάρχου Ανδρέα Μιαούλη.

Στο σημερινό ζητωπατριωτικό του κήρυγμα, ζήτησε «αρραγή ενότητα» στα εθνικά θέματα: «Και η δεύτερη πτυχή μάς θυμίζει ότι, ιδίως τα εθνικά μας θέματα, θέματα υπαρξιακά για το λαό μας και το έθνος μας, οφείλουμε να τα υπερασπιζόμαστε υπό όρους αρραγούς ενότητας. Διότι η Ιστορία δεν πρόκειται να μας συγχωρήσει την άγνοια του ότι εμείς, οι Έλληνες, μόνον υπό συνθήκες αρραγούς ενότητας μεγαλουργήσαμε. Ενώ ο διχασμός και η διχόνοια μας στοίχισαν πολύ ακριβά, ακόμη και τμήματα του εθνικού μας κορμού».

Τι εννοεί ο «ποιητής», στην συγκεκριμένη στιγμή, που ανοιχτό εθνικό θέμα είναι το όνομα της Μακεδονίας μας; «Αρραγής ενότητα» στην προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας; Και γιατί άραγε δεν πάει σε μια πόλη της Μακεδονίας ο… δημοφιλέστατος, να υπερασπιστεί την προδοτική πολιτική των Τσιπροκαμμένων, εμφανίζοντάς την ως… πατριωτική; Περιμένει να περάσει η «μπόρα»; Αμ δε θα περάσει η «μπόρα», «δημοφιλέστατε»!