ΜΕ… ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΑΝΤΑ Η «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Γράφει ο Αντίοχος

Όλα ανεξαιρέτως τα καθεστωτικά ΜΜΕ, διαπιστώνουν τις τελευταίες ημέρες ότι τα ποσοστά των κομμάτων της συγκυβέρνησης των προδοτών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, πληρώνουν το βαρύ τίμημα της προδοσίας τους, με ραγδαία πτώση των ποσοστών τους. Μάλιστα, κατά γενική παραδοχή, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον τρίτο κόμμα στην Μακεδονία, με μονοψήφια ποσοστά!

Μόνο που κανένα ΜΜΕ δεν ενημερώνει τον κόσμο, για το ποιο κόμμα κερδίζει τους αγανακτισμένους με την προδοσία ψηφοφόρους, οι δε εταίρες δημοσκοπήσεων αγρόν αγοράζουν. Βέβαια, η απάντηση σ’ ένα τέτοιο ερώτημα είναι τόσο εύκολη όσο και η απάντηση στο ερώτημα… «τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια», αλλά οι πάντες την αποφεύγουν.

Μόνο η «Καθημερινή», σε άρθρο συντάκτη της υπό τον τίτλο «Αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό», δίνει στο τέλος μια πολύ… καλλιτεχνική απάντηση, έστω και με προσποιητή αφέλεια. Την εξής: «Ωστόσο, κανείς δεν ξέρει τώρα αν και ποιος θα ευεργετηθεί τελικά από τη συμφωνία. Γιατί υπάρχει και η Χρυσή Αυγή, δυστυχώς».

Δυστυχώς για το σάπιο σύστημα και τους διεθνείς του προστάτες, και ευτυχώς για τον λαό και την πατρίδα!