Η ΜΙΣΗ ΕΛΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΟΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

Σε έκτακτα μέτρα φύλαξης των βουλευτών και λοιπών παραγόντων της συγκυβέρνησης των προδοτών, Τσίπρα και Καμμένου, έχει προχωρήσει η ΕΛΑΣ, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος», που επικαλείται αστυνομικές πηγές.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, κάθε πρωί, στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και τη ΓΑΔΑ φτάνει ένα ενημερωτικό δελτίο με τις σημαντικότερες εκδηλώσεις, κινήσεις και προγραμματισμένες συναντήσεις κυβερνητικών στελεχών, για να στέλνονται στρατιές αστυνομικών να τους φυλάνε από την οργή του εχθρού-λαού!

Όπως είπε στην εφημερίδα αξιωματικός της ΕΛΑΣ, από τη δεύτερη κιόλας μέρα, μετά τη συμφωνία των Πρεσπών, τέθηκε σε εφαρμογή πρόγραμμα επιτήρησης των σπιτιών κυβερνητικών στελεχών αλλά και των μετακινήσεών τους.

Ταυτοχρόνως, τα υπουργεία καθώς και τα κεντρικά γραφεία ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ φυλάσσονται ασφυκτικά ενώ κλούβες των ΜΑΤ έχουν αποκλείσει την πρόσβαση στην Ηρώδου Αττικού όλο το 24ωρο και πολύ αυξημένα είναι τα μέτρα ασφαλείας και στη βουλή και άλλα δημόσια κτίρια.

Αλλά όσους αστυνομικούς κι αν επιστρατεύσουν οι συριζοψεκασμένοι, δεν πρόκειται να αποφύγουν την μοίρα όλων των προδοτών!