ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα σε κλίμα οργής και αγανάκτησης για τους προδότες των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, πραγματοποιήθηκε σήμερα συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη.

Οι συγκεντρωμένοι, που ήταν περίπου 10.000 και είχαν κληθεί μέσω Facebook, προσήλθαν στην συγκέντρωση με ελληνικές σημαίες, αλλά και με συμβολικές διπλές κρεμάλες (η μια θηλιά για τον Τσίπρα και η άλλη για τον Καμμένο…) και φώναζαν συνθήματα υπέρ της Μακεδονίας και κατά των προδοτών.

Ακολούθησε δυναμική πορεία, η οποία πέρασε από τα προξενεία ΗΠΑ και Σκοπίων, στα οποία έγινε στάση και ακούστηκαν συνθήματα και η πορεία έφτασε στον πρώτο σταθμό της, την φωλιά των προδοτών του ΣΥΡΙΖΑ, στην οδό Εγνατία.

Εκεί, πολλοί οργισμένοι διαδηλωτές πέταξαν αντικείμενα προς τα γραφεία των προδοτών και προς τα ΜΑΤ που τα φυλούσαν και προκλήθηκε ένταση.

Στη συνέχεια, η πορεία κατευθύνθηκε στα γραφεία των προδοτών του Καμμένου, όπου τα ΜΑΤ επιτέθηκαν στους συγκεντρωμένους κι είχαμε επεισόδια.

Λίγο αργότερα, τα επεισόδια μεταφέρθηκαν έξω από το ΑΤ Λευκού Πύργου, όπου οι διαδηλωτές διαμαρτυρήθηκαν για την αριστερή καταστολή…

(ΥΓ): Κάτω η συγκυβέρνηση των προδοτών! Να μην τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί! Συλλαλητήρια παντού, για να γκρεμιστούν από την εξουσία και να αποτραπεί η προδοσία!