ΝΕΑ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΙΣΤΑΝ: ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Μια νέα πανευρωπαϊκή πρωτιά «κατέκτησε» η Ελλάδα των Τσιπροκαμμένων, μετά απ’ αυτές στην ανεργία, στην ανεργία των νέων, στη φυγή των παιδιών της στο εξωτερικό, στη φτώχεια, στους φόρους, στην ακρίβεια, κ.τ.λ.: στην παρακρατική τρομοκρατία.

Έτσι, την ίδια ώρα που οι τρομοκρατικές επιθέσεις από «αναρχικές» ομάδες μειώθηκαν στην υπόλοιπη Ευρώπη, στην Ελλάδα σημειώνουν μεγάλη αύξηση, σύμφωνα με στοιχεία σχετικής έκθεσης της Europol για το έτος 2017. Στην έκθεση επισημαίνεται ότι αυτή η δραστηριότητα υπάρχει σχεδόν αποκλειστικά στην Ελλάδα, την Ιταλία και την Ισπανία, ενώ υπογραμμίζει ότι οι σχετικές επιθέσεις που αναφέρθηκαν στη Γερμανία και τη Γαλλία σχετίζονταν με «αναρχικούς» τρομοκράτες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα (εννοούνται τα τρομοδέματα στον Σόιμπλε και τα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι).

Σημειωτέον, ότι η έκθεση αφορά καθαρά τρομοκρατικές ενέργειες (όπως π.χ. τις δύο επιθέσεις με πυροβολισμούς από καλάσνικοφ εναντίον των αστυνομικών στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, την βόμβα έξω από το Εφετείο και άλλες παρόμοιες, κι όχι τις ασκήσεις «επαναστατικής γυμναστικής», τις επιθέσεις κατά κομμάτων (δηλαδή κατά της Χρυσής Αυγής), τις επιθέσεις κατά προσώπων, τις αντισυγκεντρώσεις, κ.λπ. Αν τις υπολογίσουν όλες μαζί, σίγουρα η Ελλάδα θα αναδειχθεί όχι μόνο… πρωταθλήτρια Ευρώπης, αλλά και του κόσμου ολόκληρου!