ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΤΣΙΠΡΑΣ: ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ… ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

Γράφει ο Αντίοχος

Από την αρχή της συνεργασίας Τσίπρα-Καμμένου, είχα επισημάνει ότι δεν πρόκειται για μια απλή συγκυβέρνηση, αλλά για μια εθνομηδενιστική ένωση εις… σάρκαν μίαν, υπό την υψηλή εποπτεία των Αμερικανοσιωνιστών αφεντικών τους. Κι όλα αυτά τα χρόνια, δεν υπάρχει ούτε μία πραγματική διαφωνία μεταξύ των δυο τους, σε κανένα θέμα, παρά μόνο κάποιες προσχηματικές για να καλύπτεται ο ψεκασμένος σε κάποιες κατηγορίες ψηφοφόρων του που πίστευαν (του’ χουν φύγει όλοι!) στο τρίπτυχο «Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια». Και δεν είναι μόνο η «καρέκλα» και τα κοινά αφεντικά που τους ενώνουν. Εδώ υπάρχει ένας… έρωτας μεγάλος – και μην πάει ο νους σας στο… πονηρό, εννοώ πολιτικός έρωτας!

Αυτό επιβεβαιώθηκε για μια ακόμα φορά κατά την χθεσινή ομιλία του Πάνου του ρεζίλη, στην οποία έφτασε να πει πως ο λαός «έχει ηγέτη του έναν έντιμο και άξιο πρωθυπουργό, τον καλύτερο πρωθυπουργό που έχει περάσει στα χρόνια της Μεταπολίτευσης, τον Αλέξη Τσίπρα»!

Διέλυσε δε κάποιες φήμες (ή ευσεβείς πόθους κάποιων ηλιθίων…) ότι μπορεί να τον… ανατρέψει κάποια στιγμή στο μέλλον, έστω και σε συνεννόηση μαζί του (και με την σύμφωνη γνώμη των αφεντικών τους…), για να διασωθεί πολιτικά:

«Δεν φτάσαμε στο τέλος αυτής της κοινής πορείας με τον Αλέξη Τσίπρα, όπως πολλοί επιθυμούν. Αντέξαμε, αντέχουμε και θα νικήσουμε».

Συμπέρασμα: είναι προφανές ότι ο χοντρός συγκυβερνήτης βλέπει πλέον πως μετά την συνέργεια στην προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας δεν μπορεί να διασωθεί πολιτικά με κανέναν άλλον τρόπο, παρά μόνο δια του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ! Και πως ο «ΣΥΡΙΖΑ της Δεξιάς», που θα στηθεί υπό την εποπτεία του, από διάφορα ρετάλια της ελαφροδεξιάς, θα παίζει μεν το παιχνίδι του, αλλά… χωρίς αυτόν, γιατί αυτή τη στιγμή είναι το πιο μισητό πρόσωπο στους Έλληνες πατριώτες.