ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ… Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

Τελικά, τα ξημερώματα «επιτεύχθηκε» μια συμφωνία περιορισμένης παρέμβασης στο χρέος, στο Eurogroup του Λουξεμβούργου.

Πρόκειται για τα αργύρια της προδοσίας των Τσίπρα και Καμμένου, ως προκαθορισμένη ανταμοιβή για την προδοσία της Μακεδονίας μας, όπως άλλωστε κατήγγειλε ο διαγραφείς συνονόματος του προδότη Καμμένου και όπως παραδέχτηκε ο αντιπρόεδρος του εθνομηδενιστικού του μορφώματος, Σγουρίδης.

Βέβαια, το προδοταριό πανηγυρίζει, αλλά στην πραγματικότητα τα «τριάκοντα αργύρια», οι παραχωρήσεις των διεθνών τοκογλύφων στο ζήτημα του χρέους, συνοδεύονται από φοβερές δεσμεύσεις (που χαρακτηρίζονται «ενισχυμένο εποπτικό πλαίσιο»), για την απρόσκοπτη συνέχιση και επέκταση της αντιλαϊκής πολιτικής των κυβερνήσεων των επομένων ετών, εφόσον η Ελλάς θα είναι υπό Μνημόνιο διαρκείας και σκληρή επιτήρηση για πολλές δεκαετίες ακόμα!

Για να μην μπερδεύουμε τους αναγνώστες με αριθμούς και με έννοιες ακατανόητες, θα πούμε μόνο το εξής απλό: δεν πρόκειται να δούμε καμμιά αλλαγή στη ζωή μας προς το καλύτερο (αυξήσεις μισθών και συντάξεων, κατάργηση ΕΝΦΙΑ και λοιπών ληστρικών φόρων, κ.τ.λ.), αντιθέτως στη συμφωνία γίνεται αναφορά σε όλες τις αντιλαϊκές «μεταρρυθμίσεις» που έχει δεσμευθεί πως θα εφαρμόσει η συγκυβέρνηση των δωσιλόγων, ακόμα δε και στο μέτρο του τσεκουρώματος των συντάξεων (από 1/1/2019) και της μείωσης του αφορολόγητου!

Δεν έχουμε, λοιπόν, κανένα λόγο να πανηγυρίζουμε, μαζί με τους αμερικανο-γερμανοπροδότες που μας πίνουν το αίμα με το καλαμάκι και προδίδουν κι από πάνω τα Ιερά και τα Όσια της Φυλής μας.

Κάτω τώρα η συγκυβέρνηση των προδοτών!