Ο ΔΗΘΕΝ «ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΑΡΧΩΝ», ΤΟ «ΚΑΔΡΟ» ΤΗΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

Με το ίδιο πλατύ χαμόγελο που τον υποδέχθηκε (για να δείξει την συναίνεσή του…) όταν του ανακοίνωσε επισήμως την προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας με την Συμφωνία των Πρεσπών, υποδέχθηκε και σήμερα ο –δήθεν!- «ανεύθυνος άρχοντας» Παυλόπουλος, τον δήθεν «θριαμβευτή» Τσίπρα – που κάποτε χαρακτήριζε «ένα μακρύτερο σχοινί για να κρεμαστούμε» το σημερινό του «επίτευγμα».

Μάλιστα, όπως μας πληροφορούν τα καθεστωτικά ΜΜΕ, είπαν και αστειάκια για την γραβάτα που θα φορέσει ο Τσίπρας.

Κι όταν σοβάρεψαν τα πράγματα, ο δήθεν «θριαμβευτής» είπε ότι ήθελε ο Παυλόπουλός του να είναι ο πρώτος στον οποίο θα μεταφέρει και θα παρουσιάσει με κάθε επισημότητα τις λεπτομέρειες, λέγοντάς του «Είχατε δίκιο όταν λέγατε ότι η Ελλάδα θα πρέπει να μείνει στον σκληρό πυρήνα της Ευρωζώνης».

Ο δε Παυλόπουλος το έπαιξε… μετριόφρων: «Έκανα αυτό που θα έκανε καθένας στη θέση μου, κάθε πρόεδρος της δημοκρατίας. Έκανα το χρέος μου, αυτό επέβαλε και η συγκυρία αλλά και η ιστορία και η προοπτική της χώρας».

Σε κάθε περίπτωση, ο δήθεν «ανεύθυνος άρχων», μπαίνει μόνος του στο «κάδρο» της συνυπευθυνότητας για όσα συμβαίνουν στη χώρα, μαζί με τους Τσίπρα-Καμμένο. Άρα και ο λαός δεν έχει κανένα λόγο να του επιφυλάξει διαφορετική αντιμετώπιση…