Η ΦΩΤΙΟΥ ΑΔΕΙΑΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΡΟΜΑ ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

Δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι στην Φυλή εξέθρεψαν και ανέχθηκαν την παρανομία και τις καταπατήσεις γης και τώρα πουλάνε σανό στους πολίτες περί απαγορεύσεων της Φωτίου στην εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων.
Η εποχή της ασυλίας τους όμως τελείωσε!
Μια απλή ερώτηση της παράταξής μας στην αρμόδια Υπουργό ήταν ικανή να αποκαλύψει το μέγεθος του ψέματος και της κοροϊδίας που έχουν υποστεί οι πολίτες του δήμου Φυλής και ειδικά στο Πανόραμα, από τον Χρήστο Παππού, δήμαρχο Φυλής αλλά και από τον πρώην Δήμαρχο, κ. Δ. Μπουραϊμη, αλλά και από το σύνολο των αντιδημάρχων, μεταξύ αυτών, των κ.κ. Δ. Καμπόλη, Μ. Οικονομάκη, κλπ δημοτικών συμβούλων που «υπηρέτησαν» από ότι αποδεικνύεται από το χάλι της πόλης, τα συμφέροντα τους από το 2001 μέχρι σήμερα. 
Τα ερωτήματα που καλούνται να απαντήσουν όλοι αυτοί που σήμερα θίγονται είναι το εξής: 
 
Ποια συμφέροντα προέχουν; 
Των δημοτών ή των καταπατητών και τα δικά τους; 
Και πριν αναμασήσουν τις ηλιθιότητες περί «φασιστών – ρατσιστών» κλπ τους απαντούμε, πως αδιαφορούμε αν οι καταπατητές είναι ρομά, εξωγήϊνοι, ρώσοι κλπ. 
Κατά σύμπτωση βεβαίως, στον δήμο μας, στις περισσότερες των περιπτώσεων, οι καταπατητές είναι ρομά!

Μπορεί να μας πει κάποιος από όλους αυτούς πως συνέβησαν τόσες δεκάδες καταπατήσεις κρατικής, δημοτικής και ιδιωτικής περιουσίας και τι έκαναν για να εφαρμόσουν την νομιμότητα; 
 
ΤΙΠΟΤΕ! Εξαπατούν τους δημότες, αδιαφορούν για τη νομιμότητα και εξασφαλίζουν πολύτιμους ψήφους από τους ρομά λειτουργώντας εναντίον των υπόλοιπων κατοίκων.
 
Το ψέμα όμως έχει κοντά ποδάρια, και όταν αντιμετωπίζεις κακουργηματικές πράξεις αναγκάζεσαι να πεις την αλήθεια, έστω κι αν είσαι Υπουργός, έστω και αν μ΄ αυτή σου την αλήθεια εκθέτεις ανεπανόρθωτα τον…αγαπημένο δήμαρχο της κυβέρνησής σου.
Έτσι λοιπόν  η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, σε σχετική ερώτηση που κατέθεσε ο συναγωνιστής Γιάννης Λαγός απάντησε πως ΟΥΔΕΠΟΤΕ συνέστησε στον δήμο Φυλής να μην εκτελέσει δικαστική απόφαση σχετικά με την εκκένωση οικοπέδου στο Πανόραμα Φυλής.

Το μέγεθος μάλιστα της υποκρισίας του δημάρχου συνοψίζεται στην εξής έκφραση που αναγνώσαμε στην απάντηση της Φωτίου:


¨Ο Δήμος Φυλής δεν έχει υποβάλλει μέχρι σήμερα Τοπικό Σχέδιο Δράσης, ούτε σχετικό αίτημα στην επιτροπή Προσωρινής Μετεγκατάστασης για τη δημιουργία κάποιου χώρου προσωρινής μετεγκατάστασης…..¨  όπως υποχρεούται να έχει κάνει χρόνια τώρα!

Και προλαβαίνοντας όσους μας πουν πως δεν δόθηκαν στοιχεία, για να ΜΗΝ γίνει χώρος προσωρινής μετεγκατάστασης στον δήμο, τους λέμε δυο φορές ψεύτες και θηρευτές των ψήφων των ρομά, γιατί έχουν αφήσει τον δήμο να γίνει ένα απέραντο γκέτο, και ας σταματήσουν το κρυφτό με τις ευθύνες τους, ας σκύψουν το κεφάλι και αν έχουν τσίπα φιλότιμο, ας ζητήσουν συγγνώμη από τον λαό!
Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Καμπόλης και ο πρώην Δήμαρχος, Δ. Μπουραϊμης, όψιμοι υπερασπιστές των ρομά, όχι μόνο δεν προέβησαν στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποκατασταθεί η νομιμότητα στο Πανόραμα, υπέρ των δοκιμαζόμενων κατοίκων, οι οποίοι από το 2001 μάχονται για τις περιουσίες τους και την ποιότητα της ζωής τους, αλλά δεν έκαναν ούτε τα πλέον στοιχειώδη που απορρέουν από το αξίωμα του Δημάρχου και αντιδημάρχου έναντι των πολιτών της Φυλής.
ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ. 
«ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΜΑΣ».
Εκτός από το Πανόραμα υπάρχουν ΔΕΚΑΔΕΣ άλλα οικόπεδα που έχουν καταπατηθεί και η δημοτική αρχή δεν ΘΕΛΕΙ ενώ ΜΠΟΡΕΙ να επιβάλει την νομιμότητα όπως αυτή εκφράζεται από την κείμενη νομοθεσία, πριμοδοτώντας ουσιαστικά την παρανομία και την ασυδοσία.
Η Ελληνική Αυγή για την Φυλή, ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ πως από την πρώτη μέρα που θα αναλάβει την διοίκηση του δήμου, ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ την νομιμότητα από όποιον και αν αυτή παραβιάζεται, στεκόμενη με ευθύνη στο πλευρό κάθε πολίτη της Φυλής που θέλει να ζήσει σε έναν δήμο, καθαρό, ασφαλή και πράσινο.
Ενημερώνουμε δημάρχους και αντιδημάρχους πως το θέμα πλέον, μετά και την απάντηση της κ. Φωτίου, δεν τελειώνει εδώ θα έχουμε και συνέχεια… Από δω και εμπρός τον λόγο έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη, όπου θα πρέπει να αποδείξετε για ποιον λόγο ΑΠΑΝΤΕΣ δεν έχετε κάνει το καθήκον σας.