Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ  Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

 

Η κυβέρνηση της εθνικής μειοδοσίας Τσίπρα και Καμμένου υπέγραψε το πρωί της Κυριακής 17 Ιουνίου 2018, το επαίσχυντο και αντεθνικό κείμενο της συμφωνίας με την κυβέρνηση των Σκοπίων στη μεγάλη Πρέσπα, μια συμφωνία την οποία ο Τσίπρας χαρακτήρισε ως «πατριωτική»! Κανείς Έλληνας συνεπώς δεν έχει από τούδε και εις το εξής το δικαίωμα να ισχυριστεί πως δεν γνωρίζει πως ο κύριος Τσίπρας, ο κύριος Καμμένος, η κυβέρνηση και τα κόμματά τους εννοούν τον… «πατριωτισμό»!

«Οι πολίτες του γειτονικού κρατιδίου, με βάση τη συμφωνία που θα υπογραφεί, θα ονομάζονται πλέον πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας», δήλωναν με στόμφο υπουργοί και κυβερνητικοί βουλευτές από βήματος βουλής την περασμένη εβδομάδα, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να απαξιώσουν τις καταγγελίες της Χρυσής Αυγής για επικείμενη προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας και παραχώρησης αυτού και όλων των παρελκόμενων στο γειτονικό κρατικό μόρφωμα. Στόχος τους να εμφανίσουν τη Χρυσή Αυγή, τη μοναδική πολιτική δύναμη που αντιστάθηκε και αντιστέκεται έμπρακτα, εντός κι εκτός κοινοβουλίου στις κυβερνητικές μεθοδεύσεις, ως φωνή «ακραία και κινδυνολογική».

Περιορίστηκε η κυβέρνηση των κομμουνιστών του Σύριζα και του συνοδοιπόρου Καμμένου σ’ αυτή την απόπειρα; Όχι βέβαια. Με μια παράνομη απόφαση και με πυλώνα την σταλινική λογική της συλλογικής ευθύνης, ο πρόεδρος της βουλής με την στήριξη όλων των κομμάτων του λεγόμενου «δημοκρατικού» τόξου, επέβαλε τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τη συζήτηση για το Μακεδονικό, επιτρέποντας με τον τρόπο αυτό στους κομμουνιστές της κυβέρνησης να κάνουν πάρτι με τους ψοφοδεξιούς της Νέας Δημοκρατίας και το κυριότερο, να μην ενημερωθεί πλήρως και ενδελεχώς ο Ελληνικός Λαός για την επικείμενη προδοσία της κυβέρνησης και τις οδυνηρές εθνικές της συνέπειες.

Είναι όμως η πρώτη φορά που έλαβε χώρα παράνομος αποκλεισμός του πολιτικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής σε συζήτηση για το μείζον εθνικό θέμα της Μακεδονίας; Όχι. Ήταν μέσα Οκτωβρίου του 2015, ένα σχεδόν μήνα μετά τις εθνικές εκλογές στις οποίες ο Ελληνικός Λαός ανέδειξε τη Χρυσή Αυγή σε τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, όταν ο Αρχηγός μας, Ν.Γ.Μιχαλολιάκος, κατήγγειλε στην ολομέλεια τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου αποκαλύπτοντας την επιστολή του υπουργού των Εξωτερικών προς τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών ομάδων, με την οποία τους καλούσε να «προτείνουν ονομασίες για το γειτονικό κρατίδιο, υπό την αίρεση πως αυτές θα πρέπει να σέβονται την σκοπιανική πλευρά»! Υπενθυμίζουμε σε όσους έχουν κοντή μνήμη, όσα συνέβησαν τότε.

Ο υπουργός των Εξωτερικών, μπολσεβίκος Κοτζιάς, σε έξαλλη κατάσταση, ούρλιαζε από μικροφώνου:

«Η Χρυσή Αυγή, ακριβώς γιατί παραβίασε το απόρρητο των εγγράφων και της αλληλογραφίας του Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής, δεν πρόκειται να την ξανακαλέσω σε καμία συνεδρίαση του Συμβουλίου, θα την αποβάλλω»! Στο παραλήρημα Κοτζιά και στις σταλινικές του πρακτικές, οι δυνάμεις του «δημοκρατικού» τόξου και κυρίως η ΝΔ και οι συνοδοιπόροι -και συνεργοί- των κομμουνιστών ΑΝΕΛ, απάντησαν με διαρκές, έντονο και ενθουσιώδες χειροκρότημα! Επί του θέματος της αποκάλυψης της κατάπτυστης επιστολής, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε υποστηρίξει: «η δημοσιοποίηση του εγγράφου από την Χρυσή Αυγή είναι απίθανη, αφελής και επικίνδυνη»!

Για τη Νέα Δημοκρατία συνεπώς, τη Νέα Δημοκρατία της πατριδοκαπηλίας, ο κίνδυνος δεν ήταν οι μεθοδεύσεις της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου που έθεταν στην τελική ευθεία το σχέδιο «Προδοσία της Μακεδονίας», μα η Χρυσή Αυγή η οποία αποκάλυπτε δια του Αρχηγού της την μεθόδευση αυτή!

Από τότε λοιπόν, τον Οκτώβριο του 2015 αποκλεισμένη η Χρυσή Αυγή επειδή αποκάλυπτε την αλήθεια στον Ελληνικό Λαό. Αποκλεισμένη και φιμωμένη και τώρα για να συγκαλύψουν οι ένοχοι την εθνική τους προδοσία. Ε και; Στην πρωτοπορία η Χρυσή Αυγή στα συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα, σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος όπου ο Ελληνικός Λαός εξέφρασε καθάρια την αντίθεσή του στην διαπραγμάτευση του όρου «Μακεδονία» από την κυβέρνηση! Και όπως η Χούντα Τσίπρα-Καμμένου φίμωσε «δημοκρατικά» τη Χρυσή Αυγή, κατά τον ίδιο τρόπο, φίμωσε και τα εκατομμύρια των Ελλήνων και των Ελληνίδων που ξεχύθηκαν στους δρόμους για να βροντοφωνάξουν πως η Μακεδονία είναι μόνο ελληνική.

17 Ιουνίου του 2018 και οι κομμουνιστές της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου υπογράφουν με τους σκοπιανούς την αντεθνική συμφωνία. Πόσο αλήθεια, κινδυνολογούσε η Χρυσή Αυγή και πόσο ειλικρινής ήταν η κυβέρνηση απέναντι στους Έλληνες; Την απάντηση την έδωσε η ομιλία του πρωθυπουργού του κρατιδίου, στην οποία πέντε φορές αποκάλεσε τους συμπατριώτες του «Μακεδόνες», δίχως να διορθωθεί από τον Τσίπρα και την ανθελληνική του συμμορία.

Τα πράγματα ως εκ τούτου, είναι ξεκάθαρα: μια κυβέρνηση κομμουνιστών και του συνοδοιπόρου και συνεργού της Καμμένου, η οποία έχει απωλέσει την δεδηλωμένη και αναμφίβολα δεν εκφράζει την θέληση του Ελληνικού Λαού, παραδίδει το Όνομα, την Ιστορία, τον Πολιτισμό μας στους σλάβους.

Πολλοί είδαν την αντεθνική συμφωνία στη μεγάλη Πρέσπα ως το οριστικό τέλος του αγώνα για την προάσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας. Εμείς οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής που είχαμε από μακρού χρόνου προειδοποιήσει για τις μεθοδεύσεις και την επικείμενη προδοσία, δεν θα τους ακολουθήσουμε. Τίποτα δεν τελείωσε, αντιθέτως όλα τώρα αρχίζουν! Η Χούντα Τσίπρα-Καμμένου πρέπει να πέσει και τα εκατομμύρια των συμπατριωτών μας που αρνούνται να συνυπογράψουν την Προδοσία της Μακεδονίας δεν έχουν παρά να απαντήσουν στο πραγματικό δίλημμα των εκλογών που έρχονται:

Ή με τους Εθνικιστές ή με τους προδότες!