ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΒΗΜΑΤΟΣ: ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ!

Γράφει ο Αντίοχος

Στην Ελλάδα, όπως και σε όλες τις χώρες της γης, υπάρχουν μέσα και μέσα μαζικής ενημέρωσης. Αυτά του… σωρού και θα θεωρούμενα «έγκριτα», αυτά που έχουν βαρύνουσα γνώμη, σε συνδυασμό με καλή εσωτερική πληροφόρηση και που τα διαβάζει ο κόσμος για να μάθει τι γίνεται γύρω του και τι «παίζεται» στα παρασκήνια.

Στη δεύτερη κατηγορία, ανήκει σίγουρα το «Βήμα» και η γνώμη του διευθυντή του είναι πάντοτε βαρύνουσας σημασίας. «Θρυαλλίδα πολιτικών ανακατατάξεων το Μακεδονικό», επιγράφεται το τελευταίο άρθρο του Αντώνη Καρακούση, με θέμα τις συνέπειες που θα έχει στην ελληνική πολιτική ζωή η προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας από Τσίπρα και Καμμένο.

Χωρίς πολλά… πιπέρια, ιδού το «πόρισμα» του πολύπειρου –και αριστερών καταβολών- διευθυντού του «Βήματος»:

«… Βεβαίως η Χρυσή Αυγή και άλλοι εθνικόφρονες και εθνολαϊκιστές άρχισαν να τρίβουν τα χέρια τους θεωρώντας ότι έφθασε ο καιρός τους, δεδομένης και της αυξανόμενης επιρροής των κάθε λογής εθνικιστικών σχημάτων σε πανευρωπαϊκή κλίμακα. 
Κοινή είναι η πεποίθηση ότι από την όλη αντίδραση στο μακεδονικό θα ευνοηθούν οι εθνικιστικές εκδοχές της ελληνικής πολιτικής. 
Όπως έχει εκτιμηθεί σε ανύποπτο χρόνο η παράταση της κρίσης θα δώσει ευκαιρία εκλογικής ανόδου και στην ακροδεξιά, όπως προσέφερε στα χρόνια του «αντιμνημονιακού αγώνα» και στην Αριστερά. Και τίποτε δεν βεβαιώνει ότι η στροφή του κ. Μητσοτάκη θα την αποτρέψει».

Ουδέν κακόν, αμιγές καλού, που έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι! Συναγωνιστές, ετοιμαστείτε για τις μεγάλες προκλήσεις των καιρών! Ήρθε η ώρα μας!