ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ HANDELSBLATT: Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ… Ο TSIPRAS ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ

Οι μέρες από την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών περνούν, αλλά οι ύμνοι προς τους αμερικανο-γερμανοπροδότες των Αθηνών, δε λένε να κοπάσουν!

Έτσι, ακόμα και σε άρθρο της για τα οικονομικά, η γερμανική καθεστωτική εφημερίδα Handelsblatt, δεν αφήνει την ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία να υμνήσει τον αχυράνθρωπο των διεθνών τυράννων mister Tsipra, για την μεγάλη προδοσία του:

«Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πέρασε από τη Βουλή την προηγούμενη εβδομάδα το ολοκληρωτικό πακέτο μεταρρυθμίσεων. Επίσης η διευθέτηση της μακροχρόνιας διαμάχης για το όνομα με τη ‘Μακεδονία’ θα μπορούσε να βοηθήσει τον Τσίπρα. Μπορεί μεν όλοι οι συμμετέχοντες να απορρίπτουν ενδεχόμενο συσχετισμό, αλλά με τη συμφωνία με τη ‘Μακεδονία’ που στη Δύση έγινε δεκτή με ενθουσιασμό, ο Τσίπρας αποδείχτηκε για μια ακόμα φορά ως πραγματιστής πολιτικός».

(ΥΓ): Γερμαναράδες, άλλη φορά να είστε… δίκαιοι! Μέμνησο και τον Καμμένο, όχι μόνο τον Τσίπρα. Αξίζει κι αυτός –και με το παραπάνω!- των συγχαρητηρίων σας!