ΜΠΑ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ… ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ; ΠΑΝΟΧΑΜΕΝΟΣ: ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Ελαφρά… αναδίπλωση από τις χθεσινές κυβερνητικές θέσεις (πως όποιοι κράζουν τους τσιπροκαμμενικούς προδότες της Μακεδονίας μας είναι «φασίστες», «χιτλερικοί», κ.τ.λ.) και τη θέση του διαδικτυακού του παπαγάλου (πως, «δέκα στελέχη της Χρυσής Αυγής ήταν») έκανε σήμερα ο πρόεδρος (Μ)πάνος.

Αναφερόμενος στα γιούχα και στο… κυνηγητό της Κουντουρά στα Χανιά, ισχυρίστηκε ότι την οργάνωσε πρώην στέλεχος και υποψήφιος βουλευτής των ΑΝΕΛ, τον οποίο και κατονόμασε.   

Πρόκειται για τον Παντελή Καπαρουδάκη, ο οποίος έχει αποχωρήσει από τους ΑΝΕΛ μετά την μετατροπή του «Όχι» σε «Ναι» στο δημοψήφισμα, καταγγέλλοντας τότε ότι «το κόμμα με την συμφωνία αυτή προσγειώθηκε “στην αντίπερα όχθη του ποταμού” και ότι πλέον  βρίσκεται στο ίδιο στρατόπεδο “με εκείνους που μέχρι χθες ο ίδιος ο πρόεδρος, έλεγε δωσίλογους, εθνοπροδότες, προσκυνημένους”.

Αν θυμάστε, σε όλες τις σχετικές αναρτήσεις μας, επισημάναμε ότι οι αγανακτισμένοι ήταν πρώην στελέχη και ψηφοφόροι των ΑΝΕΛ, προδομένοι από την συνέργεια του Καμμένου στην προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας. Κι όλους αυτούς τους καλούς και αγνούς πατριώτες θα βρίσκουν από δω και πέρα παντού μπροστά τους, αυτοί που τους πρόδωσαν!