ΜΕΓΑΛΟΣ… ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΕΞΟΔΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΛ! ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!

Υπό πλήρη διάλυση είναι τις τελευταίες ημέρες το προδοτικό μόρφωμα των ΑΝΕΛ! Και μετά από τους ψηφοφόρους και τα στελέχη που του είχαν απομείνει κι έφυγαν τρέχοντας με αφορμή την συνέργεια στην προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας, στην πόρτα της εξόδου… συνωστίζονται και δύο βουλευτές, μπας και διασώσουν το πολιτικό τους μέλλον, σύμφωνα με ρεπορτάζ των Νέων.

Πρόκειται για έναν που έχει ρίξει γέφυρες με την Νουδούλα, κι άλλον έναν που επιχειρεί να μεταγραφεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, ο δεύτερος έχει κάνει την… γνωμάτευση ότι «οι ΑΝΕΛ έχουν πεθάνει». Είναι προφανές από τα συμφραζόμενα του ρεπορτάζ των Νέων («ιατρικά ή πολιτικά έχει κάνει τη γνωμάτευση; Αγνοώ»), ότι πρόκειται για τον Παπαχριστόπουλο, που είναι ειδικός στις… γνωματεύσεις, καθότι γιατρός.

Στο ρεπορτάζ δεν αναφέρεται και ένα πρόσωπο θηλυκού γένους, που απασχόλησε τις τελευταίες ημέρες την επικαιρότητα και είναι επίσης με το ένα πόδι στον ΣΥΡΙΖΑ.

Εκεί φαίνεται να καταλήγει στο τέλος και ο Καμμένος, καθότι το εγχείρημα του «ΣΥΡΙΖΑ της Δεξιάς» -στο οποίο σκόπευε να προσχωρήσει την τελευταία στιγμή προ των εκλογών- δεν «τσουλάει», διότι όλοι οι υπόλοιποι μνηστήρες (Φαήλος, Καρατζαφέρης, Μπαλτάκος, Συναδινός, κ.λπ.) θεωρούν ότι τυχόν σύμπλευσή τους με τον Καμμένο, θα τους… κάψει!