ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ: «ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ» – ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ!

Απτόητοι το παίζουν οι τσιπροκαμμενικοί, παρά τα γιούχα και τις κατάρες που εισπράττουν από τον ελληνικό λαό, για την μεγάλη προδοσία τους!

Έτσι, ο ΣΥΡΙΖΑ απέδωσε τα γιούχα σε «μεμονωμένα ακροδεξιά στοιχεία, με συμμετοχή στελεχών της ΝΔ», ο Κοντονής σε «φασίστες και χιτλερικούς» (sic!), η Τζάκρη σε «μια χούφτα χρυσαυγίτες και προβεβλημένα στελέχη της ΝΔ» και το διορισμένο στο αθάνατο ελληνικό δημόσιο κουμπαράκι του Καμμένου (olympia.gr) σε «δέκα γνωστούς ακροδεξιούς όλους κι όλους».

Στην πραγματικότητα, την Κουντουρά την γιουχάρισαν και την… έτρεξαν πρώην ψηφοφόροι των ΑΝΕΛ στα Χανιά, ενώ τους Κοντονή και Τζάκρη διερχόμενοι τυχαίως έξω από το κτίριο της εισαγγελίας Γιαννιτσών κάτοικοι, αγνώστων πολιτικών φρονημάτων, που τους αναγνώρισαν. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λαρίσης Παπαδόπουλος, φερόμενος πιο έξυπνα, δεν κατέταξε πολιτικά αυτούς που τον αποδοκίμασαν σήμερα…

Προφανώς, δεν έχουν καταλάβει ακόμα –ή δεν μπορούν να το χωνέψουν- πως όλος ο λαός είναι εναντίον τους, με εξαίρεση τους… gay και τις χασίκλες. Που θα πάει όμως, θα το καταλάβουν!

(ΥΓ): Οι αυθόρμητες λαϊκές αντιδράσεις (π.χ. αποδοκιμασίες) δεν είναι παράνομες. Μην τους αφήνετε σε χλωρό κλαρί! Όχι όμως βία, για να μην μετατρέψουμε τους προδότες σε ήρωες!