«ΜΑΚΕΝΤΟΝΣΚΙ» ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ… ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ, ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ!

Πήραν αέρα οι φιλοσκοπιανοί του «Ουράνιου Τόξου», οι οποίοι αυτοπροσδιορίζονται ως «Μακεντόνσκι», από την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών και κάνουν και καταγγελίες κατά Ελλήνων αστυνομικών!

Έτσι, σε καταγγελία που έκανε ο επικεφαλής τους, Παύλος Βοσκόπουλος προς τους συντρόφους του Τσίπρα και Καμμένο, αναφέρεται ότι οι «Μακεδόνες» υφίστανται απαγορεύσεις στο να μιλούν τη «μακεδονική γλώσσα» στο χωριό Ψαράδες των Πρεσπών από τις ελληνικές αρχές.
Μάλιστα, ο Βοσκόπουλος ζητά την αποπομπή από την ελληνική αστυνομία ενός αστυνομικού που κατονομάζει (εμφανίζοντάς τον ως «μάλλον χρυσαυγίτη»…), ο οποίος σύμφωνα με τον ίδιο απαγόρευσε σε κάτοικο της περιοχής να συνομιλήσει στα «μακεδονικά» με τους σκοπιανούς δημοσιογράφους πριν την υπογραφή της προδοτικής Συμφωνίας.
Ιδού:

«Να σας πω φρέσκα νέα από τα μέρη μας όπου εξακολουθούν «ανύπαρκτοι» να είναι υπό «πίεση»;
Λοιπόν πριν λίγες ώρες στη περιοχή Πρεσπών αρχίζουν οι προετοιμασίες για την υπογραφή της Συμφωνίας ανάμεσα σε Ελλάδα και Δημοκρατία της Μακεδονίας. 
Ξεκινούν εργασίες στο χωριό Ψαράδες (Nivici) που είναι δίπλα στη Μεγάλη Πρέσπα για να στηθούν εξέδρες κλπ. υποδομές για την εκδήλωση. Δημοσιογράφοι από τη γειτονική χώρα που ήρθαν λογικά για την εκδήλωση, γνώρισαν κατοίκους και ξεκίνησε μικρός διάλογος ανάμεσα σε αυτούς και με κάτοικο του χωριού. Ντόπιος Μακεδόνας γαρ μιλούσε τη σύγχρονη Μακεδονική γλώσσα «μια χαρά» μιλούσαν με τους δημοσιογράφους από τη γειτονική χώρα. 
Αστυνομικός βλέπει το σκηνικό, ακούει προφανώς τη συζήτηση και επιθετικά πλησιάζει τη παρέα. Απευθύνεται στο χωριανό… Μου μετέφεραν τι συνέβη..
Αστυνομικός: Γιατί μιλάς αυτή τη γλώσσα; Δεν πρέπει να ξαναμιλήσεις!
Μακεδόνας χωριανός: Δε θα μου πεις εσύ τι γλώσσα θα μιλάω…Έχω πάει τρία χρόνια στρατιώτης για την Ελλάδα…
Αστυνομικός: Σου είπα κάτι πριν…
Μακεδόνας χωρικός: Ότι και να μου λες δεν σε ακούω…
Αστυνομικός: Έλα μαζί τώρα…!!! 
Λοιπόν, τον χουφτώνει από τη μασχάλη και τον οδηγεί με το ζόρι στο αστυνομικό Γραφείο του χωριού… Τον αποσπά από τη παρέα και τη συζήτηση με τους δημοσιογράφους από τη Δημοκρατία της Μακεδονίας. Τι έγινε στο αστυνομικό Γραφείο δεν γνωρίζω…
Ερώτημα: Ποιος έδωσε εντολή στον αστυνομικό να μην έχουν επαφές οι Μακεδόνες του χωριού με πολίτες-δημοσιογράφους από τη γειτονική χώρα; 
Λοιπόν όσοι δεν ξέρετε, μέχρι το 1974 ακόμη και ειδική άδεια έπρεπε να πάρει κάποιος για να ταξιδέψει Πρέσπα. Είχε μπάρες όπως με τα Πομακοχώρια στη Ξάνθη… Ο φόβος για τους ντόπιους Μακεδόνες εξακολουθεί να είναι ισχυρός. Από τους περίπου 30.000 κατοίκους πριν τον Πόλεμο σήμερα είναι περίπου 1500 οι κάτοικοι σε όλη τη περιοχή Πρεσπών. Οι ντόπιοι Μακεδόνες μειοψηφία και λίγα χωριά σχετικά «ατόφια» όπως οι Ψαράδες/Nivici (μερικές δεκάδες έμειναν στο χωριό μετά το 1949).
Η απόλυτη ξεφτίλα της Ελλάδας είναι και σήμερα το ζήτημα των Μακεδόνων πολιτικών προσφύγων του Εμφυλίου που δεν έχουν δικαιωθεί ακόμη και σήμερα. Σίγουρα στην αντιπροσωπεία από τη Δημοκρατία της Μακεδονίας θα υπάρχουν μεθαύριο και απόγονοι-παιδιά εκείνων που το ελληνικό κράτος φρόντισε να μην επιστρέψουν ποτέ στη γη τους…
Κατάντια ακόμα και σήμερα και θα απορώ αν οι αρμόδιοι δεν στείλουν τον αστυνομικό στο περιστατικό «σπίτι του» ή τα ανάλογα μέτρα εναντίων του. Δεν αποκλείεται να είναι και αστυνομικός Χρυσαυγίτικης «κοπής» αφού δυστυχώς στην Αστυνομία έχει πολλούς εκεί…
Με τις υγείες σας δημοκράτες συμπολίτες…
ΥΓ Τάσος ο Μακεδόνας, Θεόφιλος ο αστυνομικός…».

(ΥΓ): Είναι προφανές, ότι οι Τσίπρας-Καμμένος άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου! Κάτω η συγκυβέρνηση των προδοτών!