ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ! ΓΙΟΥΧΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΣΕ ΚΟΝΤΟΝΕΣΚΟΥ-ΤΖΑΚΡΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα χθεσινά γιούχα και το κυνηγητό στην ψεκασμένη Κουντουρά στα Χανιά, από πρώην ψηφοφόρους των ΑΝΕΛ, δεν ήταν μεμονωμένο περιστατικό.

Όπου κι αν εμφανίζονται πλέον οι συριζοψεκασμένοι, εισπράττουν την οργή του λαού!

Έτσι, γιούχα και κατάρες («προδότες», κ.τ.λ.) «εισέπραξαν» σήμερα από αγανακτισμένους πολίτες των Γιαννιτσών, ο κομισάριος «δικαιοσύνης» Κοντονέσκου και η… βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Θοδώρα Τζάκρη, κατά την επίσκεψή τους στην Εισαγγελία στα Γιαννιτσά.
Να σημειωθεί, ότι η επίσκεψη δεν είχε ανακοινωθεί και πως οι αποδοκιμασίες προήλθαν αυθορμήτως από απλούς διερχόμενους από το σημείο πολίτες, την ώρα που τους είδαν να εξέρχονται από το κτίριο, συνοδεία δεκάδων αστυνομικών.

Μία από τα ίδια και στην Λάρισα, όπου αγανακτισμένοι πολίτες αποδοκίμασαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό, Νίκο Παπαδόπουλο, κατά την διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση.

Λόγω των εντόνων αποδοκιμασιών (για την προδοσία της Μακεδονίας βεβαίως…), ο βουλευτής κατέβηκε από το βήμα και εν συνεχεία φυγαδεύτηκε από αστυνομικούς.

(ΥΓ) 1: Αυτή είναι η μοίρα όλων των προδοτών! Επιπροσθέτως, εδώ έχουμε να κάνουμε και με την εκδίκηση του πεζοδρομίου, προς αυτούς που το χρησιμοποίησαν κατά κόρον στο παρελθόν και το χρησιμοποιούν ακόμα και σήμερα (με παρακρατικές «αντιφασιστικές» αντισυγκεντρώσεις κατά της Χρυσής Αυγής…). Μην τους αφήνετε σε χλωρό κλαρί!

(ΥΓ) 2: Κάτω τώρα η συγκυβέρνηση των προδοτών!