Α ΡΕ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ, ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ! ΕΡΙΞΕ ΠΟΛΥ… ΤΡΕΞΙΜΟ Η ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ! (2 ΒΙΝΤΕΟ)

Μια πρώτη γεύση για το τι περιμένει τους ψεκασμένους από δω και πέρα, όπου τολμήσουν να εμφανιστούν δημοσίως, πήρε χθες το βράδυ η Κουντουρά στα Χανιά.

Δεκάδες πολίτες, στην συντριπτική τους πλειοψηφία πρώην ψηφοφόροι των ψεκασμένων, συγκεντρώθηκαν αυθορμήτως από νωρίς το απόγευμα έξω από την νέα γιάφκα των ΑΝΕΛ, φωνάζοντας συνθήματα για την Μακεδονία και αποδοκιμάζοντας τους προδότες, Τσίπρα-Καμμένο.

Γύρω στις 10 το βράδυ, η Κουντουρά και οι εναπομείναντες ψεκασμένοι επιχείρησαν… ηρωική έξοδο από την… πίσω πόρτα, συνοδεία δεκάδων αστυνομικών. Ωστόσο, οι διαδηλωτές τους αντελήφθησαν και τους πήραν στο κυνήγι για αρκετή απόσταση στο κέντρο των Χανίων, φωνάζοντάς τους «προδότες», «πουλημένους», «ξεφτίλες» και άλλα παρόμοια.  

 

Κι όλα αυτά συνέβησαν στο νότιο άκρο της Ελλάδος. Φανταστείτε τι έχει να γίνει στην Μακεδονία έτσι και σκάσουν μύτη οι ψεκασμένοι!

(ΥΓ) 1: Σε λιντσαρίσματα προέτρεπες μπούλη Πανούλη; Τώρα που τα βρίσκεις μπροστά σου να δεις τι ωραία που είναι!

(ΥΓ) 2: Ψεκασμένοι… προπονηθείτε! Όπως φαίνεται, σας περιμένει πολύ… τρέξιμο στην συνέχεια, γιατί σας έχουν πολύ άχτι οι πατριώτες που εξαπατήσατε!