ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ… ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ Η ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ ΤΟΥ… Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!

Υπό οριστική διάλυση βρίσκεται το μόρφωμα του Καμμένου, τις τελευταίες ώρες. Έτσι, μετά την ομαδική αποχώρηση στελεχών μεγάλης ομάδας του από την Βόρεια Ελλάδα και την διαγραφή του συνονόματου, προ ολίγου ανακοίνωσε την αποχώρησή της και η Μανταλένα Παπαδοπούλου, η οποία μέχρι προχθές ήταν εκπρόσωπος τύπου – και προφανώς αντικαταστάθηκε γιατί διαφωνούσε πραγματικά με την προδοσία.

Ιδού η σχετική ανάρτησή της στο Facebook:

«Σε ό,τι με αφορά περίμενα μέχρι και την ύστατη ώρα. Πλέον εξαντλείται κάθε περιθώριο μέχρι την υπογραφή σε λίγη ώρα στις Πρέσπες. Δεν αμφισβητώ τις πατριωτικές προθέσεις του Πάνου Καμμένου. Διαφωνώ με τους χειρισμούς προς υπεράσπιση της θέσης μας για το Σκοπιανό, που είναι η μόνη υπερ του εθνικού συμφέροντος. Ενημέρωσα έγκαιρα σε ανώτατο επίπεδο εσωκομματικά για τους προβληματισμούς μου. Ίσως δικαιωθούν στο μέλλον οι όποιες επιλογές. Εμένα όμως η συνείδησή μου επιβάλλει να αποχωρήσω από την ενεργό πολιτική και να γυρίσω στο σπίτι μου. Η κατάπτυστη συμφωνία που προέκυψε και από την ανεπάρκεια και τις εγκληματικές πολιτικές του παρελθόντος δεν πρέπει να υπογραφεί από τον Υπουργό Εξωτερικών και από κανέναν άλλον». 

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα!