Ο (Μ)ΠΑΝΟΣ Ο ΡΕΖΙΛΗΣ, ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΡΘΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ… ΧΑΠΑΤΑ

Νομίζει πως ακόμα και σήμερα -που κρατάει όρθια την κυβέρνηση για να ολοκληρώσει την προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας- μπορεί να κοροϊδέψει τον ελληνικό λαό ο (Μ)πάνος ο ρεζίλης!

Έτσι, με μήνυμά του στο Twitter, δεσμεύτηκε (ο λόγος του… συμβόλαιο!) ότι αυτός και το τσούρμο του δεν πρόκειται να ψηφίσουν την προδοτική συμφωνία  όταν θα’ ρθει προς κύρωση στη βουλή.

Μόνο που όταν θα’ ρθει στη βουλή, οι ψεκασμένοι θα βλέπουν τη βουλή με το… κιάλι. Διότι, πρώτα θα γίνει το δημοψήφισμα στα Σκόπια και η συνταγματική αναθεώρηση (με προθεσμία έως το… τέλος του 2018!!!) και μετά (δηλαδή από του… χρόνου!) θα κυρωθεί η συμφωνία από την ελληνική βουλή. Εν τω μεταξύ, είναι κοινό μυστικό πως η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα κάνει απελπισμένη έξοδο τον προσεχή Σεπτέμβριο (με σύνθημα «οι άλλοι σας έβαλαν στα Μνημόνια κι εμείς σας βγάλαμε»), για να μην σκάσει στα χέρια της η βόμβα του τσεκουρώματος των συντάξεων (που θα γίνει από 1/1/2019, σύμφωνα με τον νόμο Κατρούγκαλου και το… μεταμνημονιακό Μνημόνιο που ψήφισαν προχθές οι Τσιπροκαμμένοι…) και βέβαια, ο… «ΣΥΡΙΖΑ της Δεξιάς» που θα στήσουν οι ψεκασμένοι με άλλα ρετάλια της ελαφροδεξιάς, θα μείνουν εκτός νυμφώνος.

Οπότε (Μ)πανούλη, άσε τα σάπια! Σήμερα ήταν η τελευταία σου ευκαιρία να εξιλεωθείς για όλα όσα έκανες τα τελευταία τρισήμιση χρόνια, ως συνοδοιπόρος των αμερικανοκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ. Και την έχασες! Τετέλεσται!