ΟΤΑΝ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ «ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ» ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Γράφει ο Αντίοχος

Ο Καμμένος, λοιπόν, λειτουργώντας ως «εγγυητής της δημοκρατικής νομιμότητας», κατέθεσε μήνυση κατά του βουλευτή Μπαρμπαρούση αλλά και κατά της Χρυσής Αυγής, για προσβολή του πολιτεύματος και προπαρασκευαστικές πράξεις… εσχάτης προδοσίας!!!

Πέραν του οξύμωρου του πράγματος, να μηνύει άλλους για εσχάτη προδοσία αυτός που κρατάει στην εξουσία την συγκυβέρνηση που προδίδει το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας, πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο, που υπό την ιδιότητα αρχηγού πολιτικού κόμματος, στις 19/12/2013, από το ίδιο βήμα που μίλησε χθες ο Μπαρμπαρούσης, καλούσε τους Έλληνες σε ανοιχτή εξέγερση!

Χωρίς βεβαίως να έχει καμμία συνέπεια, αυτός και το μόρφωμά του – αφενός μεν γιατί στους πολιτικάντηδες του «συνταγματικού τόξου» όλα επιτρέπονται και αφετέρου δε, διότι δεν θα επέτρεπαν ποτέ κάτι τέτοιο τα μεγάλα αφεντικά, ο υπερατλαντικός θείος Σαμ και ο θείος Μπένυ (Μπενζαμίν Νετανιάχου).  

Καμαρώστε, λοιπόν, τον «εγγυητή της δημοκρατικής νομιμότητας» (και εγγυητή της προδοσίας του ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας!) στο βίντεο που ακολουθεί!