Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ! ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΟΥ… ΑΠΡΙΛΙΟΥ!

Ασταμάτητη είναι η κόκκινη τρομοκρατία στην Λέσβο (δια των «μπάτσων-γουρουνιών-δολοφόνων», όπως αποκαλούν τους αστυνομικούς οι τσιπροκαμμενικές λέρες…), που ασκεί η χούντα Τσίπρα-Καμμένου!

Έτσι, σχεδόν δύο μήνες μετά από τον παλλαϊκό ξεσηκωμό των κατοίκων της Λέσβου κατά της κατάληψης του κέντρου της Μυτιλήνης από «προσφυγάκια», αλλά και κατά της επίσκεψης του αμερικανο-γερμανόδουλου πρωτοδικτάτορα (που έντρομος είχε οχυρωθεί πίσω από 17 διμοιρίες ΜΑΤ…). Ιδού η σχετική απειλητική είδηση από την επίσημη ιστοσελίδα των χουντικών κουκουλοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ:

«Μυτιλήνη: Έρευνες σε σπίτια για τις ρατσιστικές επιθέσεις σε πρόσφυγες

Έρευνες πραγματοποιήθηκαν νωρίς σήμερα το πρωί στη Μυτιλήνη σε σπίτια τριών ατόμων, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προανάκρισης που πραγματοποιείται από την Ελληνική Αστυνομία για την επίθεση σε βάρος προσφύγων, το βράδυ της 22ας του περασμένου Απριλίου. Το βράδυ εκείνο, κατά τη διαδικασία εκκένωσης της πλατείας Σαπφούς της Μυτιλήνης από ομάδα Αφγανών που την είχαν καταλάβει επί ημέρες, ομάδες ακροδεξιών επιτέθηκαν σε βάρος αιτούντων άσυλο.

Κατά την προανάκριση για την επίθεση αυτή, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, συσχετίσθηκαν οι έρευνες και για άλλες υποθέσεις, και κυρίως για τα επεισόδια το βράδυ της επίσκεψης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Μυτιλήνη, στη διάρκεια του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Βορείου Αιγαίου, αλλά και για διαδικτυακές και φυσικές επιθέσεις που καταγγέλθηκαν σε βάρος κυρίως δημοσιογράφων».

Η κόκκινη τρομοκρατία δε θα περάσει! Κάτω η μαρξιστική χουντάρα των Τσιπροκαμμένων!