ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ (ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΡΑΒΕΣΤΟΜΑΓΚΑ ΚΑΡΑΝΙΚΑ): ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥΣ

Επειδή τους πέφτει βαρύ να το κάνουν οι ίδιοι, οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ Τσίπρας και Καμμένος έβαλαν τον τραβεστόμαγκα Καρανίκα, ο οποίος δεν είναι ιδιώτης, αλλά τυγχάνει σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του κατοχικού πρωθυπουργού, άρα σε ότι λέει εκφράζει αυτόν και βέβαια και τον χοντρό συνοδοιπόρο – συγκυβερνήτη του, να χαρακτηρίσουν «φασίστες» τους Έλληνες που αντιδρούν στην ΠΡΟΔΟΣΙΑ τους.

Έτσι, απαντώντας στην παρατήρηση διαδικτυακού του φίλου, ο επιφορτισμένος με το καθήκον να προκαλεί την ελληνική κοινωνία, Καρανίκας, περνάει ως εξής τη γραμμή των προϊσταμένων του: «Ποιος λαός; όλος; μισός; λίγος; με σταθερή άποψη που προέκυψε απο την γνώση; Δηλαδή επειδή οι μαφιόζοι και οι διεφθαρμένοι πατριδοκάπηλοι βγάζουν λεφτά και εξουσία από τα ανιστόρητα , θα πρέπει ο οργανωμένος και συντεταγμένος λαός να ακούσει τους μαφιόζους που επηρεάζουν λόγω των ΜΜΕ τον Λαό; Δηλαδή ο λαός μετρήθηκε; Οχι. Απλά μετριούνται όλοι οι εθνικιστές και φασίστες παρασέρνοντας τα αισθήματα του λαού της Β. Ελλαδας και όχι μόνο».
(ΥΓ): Κάτω η συγκυβέρνηση των ΠΡΟΔΟΤΩΝ!