ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΜΕΤΑΞΥ «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ» ΣΤΗΝ ΜΑΝΩΛΑΔΑ… ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ!

Ως γνωστόν, πριν από κάνα μήνα, σε συμπλοκή μεταξύ «προσφύγων» στην Πάτρα, «προσφυγάκι» πυροβόλησε και σκότωσε ομοεθνή του. Φαίνεται πως δεν είναι το μόνο «προσφυγάκι» που κατέχει όπλο και δεν διστάζει να το χρησιμοποιήσει κιόλας – κατ’ αρχάς για εκφοβισμό.

Συμπλοκή με πυροβολισμό, λοιπόν, αναστάτωσε την Μανωλάδα Ηλείας, με τους κατοίκους της να δηλώνουν ότι τελευταία κυριαρχεί εκεί φόβος και τρόμος. Αιτία η παρουσία «προσφύγων» που εδώ και καιρό βρίσκονται παράνομα στην περιοχή και συμπεριφέρονται βίαια.

Έτσι, σε ένα σημείο επί της οδού  που οδηγεί στο Κουνουπέλι  έχουν συγκεντρωθεί «προσφυγάκια» και συμπλέκονταν μεταξύ τους, για άγνωστη αιτία. Κάποια στιγμή ακούγονται δυνατές φωνές και ένας πυροβολισμός. Κάποιο «προσφυγάκι» έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε στον αέρα, πιθανότατα για εκφοβισμό. Σε χρόνο – ρεκόρ εξαφανίστηκαν άπαντες οι συμπλεκόμενοι, ενώ οι Έλληνες κάτοικοι της περιοχής κλειδαμπαρώθηκαν έντρομοι στα σπίτια τους.

Σύμφωνα με καταγγελίες των κατοίκων, τον τελευταίο καιρό και ειδικότερα μετά τη δύση του ηλίου, δεν τολμάει να περάσει από το σημείο της συμπλοκής (που έχει γίνει «στέκι» των «προσφύγων») γυναίκα ή μικρό παιδί.

Αυτές είναι οι συνέπειες του «πολυπολιτισμού»!