ΦΙΛΗΣ: Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια μεγάλη αλήθεια, που την κρύβουν επιμελώς οι «εθνικόφρονες» παλιολινάτσες, είπε στο ραδιόφωνο 24/7, ο Φίλης. Πως η προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας ήταν προγραμματική θέση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και βέβαια την υπερψήφισαν το 2015 οι Καμμένοι, που τώρα κάνουν τις… μωρές παρθένες. Ιδού:

«Η κυβέρνηση έχει μία γραμμή, αυτή που υπάρχει στις προγραμματικές δηλώσεις. Τότε δεσμεύτηκε στην προσπάθεια για λύση του σκοπιανού στη βάση σύνθετης ονομασίας. Η προσπάθεια για λύση είχε την στήριξη του Πάνου Καμμένου, καθώς είχε ψηφίσει τις προγραμματικές δηλώσεις, ενώ τώρα λέει πως δεν θα ψηφίσει συμφωνία που περιλαμβάνει όνομα με τον όρο Μακεδονία».

Δείτε και διαδώστε το βίντεο με τον Τσίπρα να ανακοινώνει από το βήμα της βουλής την προγραμματική θέση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, για «σύνθετη ονομασία που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία», την οποία υπερψήφισαν οι ψεκασμένοι που τώρα το παίζουν «Μακεδονομάχοι». Παιχνίδια από ιερόσυλους πολιτικάντηδες με το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας, τέλος! Δε θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί! Κάτω η συγκυβέρνηση των προδοτών!